zyto ([info]zyto) rakstīja,
@ 2004-06-27 15:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: energetic
Mūzika:Dj Aligator- This is the Payback time

2.etaps
Uzbrukums jau sācies, bet vēl pārāk pasīvā formā. Ar darbu viņam problēmas sanāca, drusku kaut kas ar smadzenēm(pats pat nesaprotu, kas notika), draugi no viņa novērsās(vismaz tuvākie), palika tikai paziņas. Pretuzbrukums no viņa puses gandrīz neiespējams, jo tie kas varēja mēģināt palīdzēt ir pārmetušies manā pusē(pret mani neies). Morāli gandrīz sagrauts, bet vēl turās(kā nekā pats mācīju nesalūzt), bet tas tā... Šodien dabūšu fočeni un tad varēšu arī lellīti uztaisīt, bet pagaidām jāiztiek "full emotional" triecieniem, tikai jāatrod vājākās un svarīgākās vietas, bet tā nav problēma- uztaisīšu skanēšanu. Nu ko, beidzot sākums, redzēs cik lielu laika periodu tas maita prasīs. Pareizi, gandrīz aizmirsu, man tač maisiņā sagatavotas 4 grāmatas ar rituāliem un buramvādiem un fiņtefļeškām + ēnu grāmatas pieraksti + vēl pāris grāmatas par tumšo tēmu + viss kas galvā sakrājies... pēc pilnas programmas, sen nav tā darīts(bet toreiz bija daudz lielākas problēmas). Oki, let's go!!!



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zyto
2005-10-30 23:35 (saite)
kaut vai www.spellsandmagic.com, adreses ir neskaitaamaa daudzumaa- kas meklee, tas atrod. Graamataas ir daudz vairaak infas. Ir daudzi veikali, un daudz graamatas, bet ja tas ieinteresees, tad atradiisi ar laiku arii kaadu labu graamatu, kas var pat domaashanu un pasaules uztveri izmainiit. Ja ir anglju valodas zinaashanas, tad ieteiktu pat no neta pirkt graamatas, daudz aatraak var atrast vajadziigo.
10 kaartiigi atpakalj man nekas neies, tas ir pienjeemums, lai vizualizeetu moraalo bloku uzbruceejam, lai neveidotos haos, kaa Atlantiidaa. Tu domaaji ar to laikam karmu(dveeseles sirdsapzinja, kaa es to saucu). t.i. tu vari dariit ko gribi, bet tev nedriikst to nozeelot, vari sirdsapzinju nosleept, bet ja kaut drusku taa buus ieksh tevis un tava dveesele nosodiis sevi par izdariito(labs, ljauns- vienliidziigi), tad arii sanaaks, ka dabuusi "atpakalj vairaakkaartiigi". Process- tu nolaadee upuri vienu reizi, bet sevi laadee vairaakas, attieciigi dabuu vairaakas pats!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?