zyto ([info]zyto) rakstīja,
@ 2011-09-20 20:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Elementaari- ja cilveeks neljauj man sevi sargaat, tad to Es nemaaku izdariit, nepakljaujot to, bet ja neveelos pakljaut(man nevajag zombiju), tad rezultaats- neko negaidi no manis... Skumji, pasham besis, bet atceroties shaa riita ierakstu- kaada jeega censties? Eh, kapeec man vienmeer jaadomaa par citiem, bet par sevi padomaat varu tikai pats? Varbuut tapeec ka neesmu cilveeks? Smagi, bet plusiem ir savi miinusi... muuzhiigas skumjas un vientuliiba? nezinu, tad jau redzees...


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zyto
2011-09-23 09:20 (saite)
Te runa nav par briiviibu, bet tieshi par redzes lenkji konkreetajaa teemaa. Par sho teemu jau visu sapratu- Esmu pieradis paljauties tikai uz sevi, jo cilveeki biezhi meedz salaist kko deelii, vismaz pieredzes zinjaa Es neuzticos vinjiem. Shajaa gadiijumaa, Es paaraak biju aizraavies, katram tomeer sava pieredze dziivee jaasasmelj un jaaljauj citiem arii kljuudiities. Jaa, ir man lielaaka pieredze, nu tad to Es vareeshu izmantot kljuudas labojot. Iisteniiba tgd putru sarakstiiju, bet viss ir ok, vienk peedeejaa laikaa dziljas paardomas pasham ar sevi, ir krasas izmainjas manaa dziivesveidaa un cilveecisko instinktu vadiits mekleeju "aakjus" aarpusee.

Man vajag kko radikaali mainiit, bet shematizeeti, jo pagaidaam galvaa haoss un tas bremzee visu padariishanu, viss ir labi, bet vienmeer var labaak!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?