|
[26. Jan 2009|00:29] |
Šodien baudīju kārtigas sievietes dzīvi. Biju dievkalpojumā. Pēc tam lielveikalā (nopirku 3 apgērba gabalus un nepieciešamo pārtiku). Pēc tam rosījos pa māju - mazgāju veļu un kārtoju veļu (diži tālāk par gultas veļas un dvieļu kārtošanu netiku). Bet izmazgātas tika 4 porcijas. Un tika atklāta problēma ar sanitāro mezglu. Būs vajadzīgs randiņš ar santehniķi. Un tad vēl pagatavoju kārtīgas vakariņas. Un sapratu, ka man pretīga liekas tā skābe vai cits ķīmiskais līdzeklis, ar kuru zivju filejām (lētajām, RIMI un Maximās nopērkamajām) tiek izkodinātas asakas. Mamma teica, ka viņa nejūt nekādu specifisku garšu, bet es jūtu un man ir pretīgi, jo nezinu, vai tā ķīmija neturpina darboties manā organismā. Tagad ir pusviens naktī un man ir pārcilvēcisks nogurums. Es vēl neesmu gatava strādāt par sievieti, kur nu vēl sievieti un māti. Tā kā visām, kurām tāda ir ikdiena - visu cieņu, ordeni, ziedus un orķestri. |
|
|
Comments: |
| From: | skuka |
Date: | 26. Janvāris 2009 - 00:36 |
---|
| | | (Link) |
|
kas tā par tādu informāciju, par to ķīmiju??? pirmo reizi dzirdu? kā tā - asakas izkodinātas? un kas tad ar gaļu notiek?
Gaļai jau vieglāka tā padarīšana - kauls tomēr ir vieglāk atdalāms. Bet zivīm ir asakas un asaciņas un pēc mammas teiktā (nezinu, kur viņa to dzirdēja vai lasīja, tā kā nav diez ko autoritatīvi) tiek izmantota ķīmija, kuras lietošanas rezultātā asakas sadalās vai izšķīst, nebojājot filejas gabalu. Šo vajadzētu uzjautāt kādiem zinošākiem ļaudīm, jo pagaidām es tikai baumas izplatu.
| From: | skuka |
Date: | 26. Janvāris 2009 - 00:48 |
---|
| | | (Link) |
|
nu, tas gan ir kaut kāds pilsētas mīts, visticamāk. kas gan varētu būt ķīmija, kas saēd asaku, bet fileju nesaēd:) aizmirsti par to, un nejutīsi nekādu ķīmijas garšu:) (lai gan - vienreiz mēs nopirkām pangasiju Stokmanā, uzlikām tvaicēties, apbērtu ar ķiplociņiem, un visi tie ķiploki, tavicējoties, palika spilgti zilzaļi!)
bet ķiploki parasti paliek zilzaļi, kaj tos tvaicē :) | |