Comments: |
Gaļai jau vieglāka tā padarīšana - kauls tomēr ir vieglāk atdalāms. Bet zivīm ir asakas un asaciņas un pēc mammas teiktā (nezinu, kur viņa to dzirdēja vai lasīja, tā kā nav diez ko autoritatīvi) tiek izmantota ķīmija, kuras lietošanas rezultātā asakas sadalās vai izšķīst, nebojājot filejas gabalu. Šo vajadzētu uzjautāt kādiem zinošākiem ļaudīm, jo pagaidām es tikai baumas izplatu.
| From: | skuka |
Date: | 26. Janvāris 2009 - 00:48 |
---|
| | | (Link) |
|
nu, tas gan ir kaut kāds pilsētas mīts, visticamāk. kas gan varētu būt ķīmija, kas saēd asaku, bet fileju nesaēd:) aizmirsti par to, un nejutīsi nekādu ķīmijas garšu:) (lai gan - vienreiz mēs nopirkām pangasiju Stokmanā, uzlikām tvaicēties, apbērtu ar ķiplociņiem, un visi tie ķiploki, tavicējoties, palika spilgti zilzaļi!)
bet ķiploki parasti paliek zilzaļi, kaj tos tvaicē :) | |