Zuzannas domas - Gatavošana [entries|archive|friends|userinfo]
Zuzanna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Gatavošana [4. Jan 2012|19:58]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir ko teikt?

Comments:
From:[info]zuzanna
Date:4. Janvāris 2012 - 20:52
(Link)
Kad mēs par šo tēmu ar māsu runājam, viņa parasti nosaka - mēs neesam radinieki.
Hmmmm, Tev droši vien ir taisnība, ka ar varu labāk neko.

Un tomēr, tad man vajag padomu, kā izvārīt garšīgu buljonu, nelietojot Vegetas un buljona kubiņus un izslēdzot sīpolus.
[User Picture]
From:[info]auksts_entelekt
Date:4. Janvāris 2012 - 20:54
(Link)
izņemt ārā veselu, kad zupa izvārījusies - lūk zelta recepte. Man nav nekas pretī pret sīpola smaržu, bet nedoDievs tam uzkost:)
Nu, iespējams, ka Tava māsa necieš arī smaržu un sīpola astrālā ķermeņa klātbūtni.
From:[info]zuzanna
Date:4. Janvāris 2012 - 21:11
(Link)
Nu jā, vai arī būs jāiegādājas garžvielu maisiņš, kur var salikt visas tās garšvielas, ko pavāra, bet pēcāk vajag izņemt. :)
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:5. Janvāris 2012 - 12:12
(Link)
Kā jau minēts, vesels sīpols tiešām ir viegli izņemams no buljona, tāpat arī burkāni. Pārējās garšvielas (timiānu, pētersīli u.tml.), kas jāņem ārā, sasienu ar kulinārijas diegu.
Kādreiz ciest nevarēju termiski apstrādātus sīpolus, tagad ēdu labprāt, bet pret vārītiem (ja vien tie nav iepriekš apcepti) sīpoliem joprojām neesmu iesilusi, jo nepatīk tā tekstūra.

hackers counter system