Gatavošana |
[4. Jan 2012|19:58] |
|
|
|
Comments: |
tici man, tā nav kaprīze;) Mani bērnībā mēģināja "pieradināt", un viss beidzās ar pievemtu šķīvi.
Kad mēs par šo tēmu ar māsu runājam, viņa parasti nosaka - mēs neesam radinieki. Hmmmm, Tev droši vien ir taisnība, ka ar varu labāk neko.
Un tomēr, tad man vajag padomu, kā izvārīt garšīgu buljonu, nelietojot Vegetas un buljona kubiņus un izslēdzot sīpolus.
izņemt ārā veselu, kad zupa izvārījusies - lūk zelta recepte. Man nav nekas pretī pret sīpola smaržu, bet nedoDievs tam uzkost:) Nu, iespējams, ka Tava māsa necieš arī smaržu un sīpola astrālā ķermeņa klātbūtni.
Nu jā, vai arī būs jāiegādājas garžvielu maisiņš, kur var salikt visas tās garšvielas, ko pavāra, bet pēcāk vajag izņemt. :)
Kā jau minēts, vesels sīpols tiešām ir viegli izņemams no buljona, tāpat arī burkāni. Pārējās garšvielas (timiānu, pētersīli u.tml.), kas jāņem ārā, sasienu ar kulinārijas diegu. Kādreiz ciest nevarēju termiski apstrādātus sīpolus, tagad ēdu labprāt, bet pret vārītiem (ja vien tie nav iepriekš apcepti) sīpoliem joprojām neesmu iesilusi, jo nepatīk tā tekstūra. | |