Zum -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 12., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:40
Ziņojumi no Vācijas, bez emocijām un ārpus labā un ļaunā:
Svētdien Ķelne notikuši pieci uzbrukumi ārzemniekiem. Vispirms divdesmit cilveki uzbrukuši sešiem pakistāniešiem, divi no upuriem nogādāti slimnīcā. Pēc divdesmi minūtem astoņi uzbruka Sīrijas pilsonim.
Cilvēki vienojas socialajos tīklos, ka dosies izsist ne-vāciešus. Mihaels Temme, Ķelnes drošības policijas atbildīga persona, uzskata, ka tie ir cilvēki, kuriem šķiet, ka ir laiks ņemt likumu savās rokās. Tas rada bažas, bet policija darīs visu, lai pasargātu pilsoņus. Pilsētas centrā tikušās pastiprinātas patruļas.
Rasistiskajos sociālajos tīklos ziņots, ka ap 40 rasistu un huliganu tiksies pie Ķīles dzelzceļa stacijas un dosies provocēt ārzemniekus uz kautiņiem.
Federālais tieslietu ministrs Haiko Maas (SDP) aicinājis uz apņēmgu rīcību pret uzbrucejiem. Radies priekšstats, ka tie, kas tagad vajā ārzemniekus, to tikai gaidīja, ka notiks, kas tāds, kā Jaungada naktī. Savadāk nevar izskaidrot dažu grupu rīcību.

(7 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]le_minga
Date:12. Janvāris 2016 - 21:55
(Link)
"Tas rada bažas, bet policija darīs visu, lai pasargātu pilsoņus"
rly
tas rada bažas?
un policija darīs visu ? - nē nu darīs, cik iespējams jā :)
"lai pasargātu pilsoņus" - un kas ar pārējiem miljoniem citu nevainīgo?
(tu gan jau arī neesi vēl pilsonis pieņemu)

nevajag aizstāvēt rechtsekstreme - viennozīmīgi... bet nevajag arī pēc vienas latas mērīt visus ieceļojošos (jo vairāk tāpēc, ka vismaz 80% viņu Nav bēgļi, tikai labuma un kašķu meklētāji - būsim tak reālisti ja..>)
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:13. Janvāris 2016 - 09:51
(Link)
mūsdienu demokrātija ir tādās auzās, ka maz neliekas! No to "migrantu" puses ir baigā agresija un ir tikai normāli, ja uz agresiju reaģē ar agresiju, kaut vai tāpēc, ka savādāk rodas bezspēcības sajūta.
Vai tad tas ir normāli, ka cilvēki dabū ciest, bet vietējās varas kušina, sak - nu beidziet, nav jau tik traki un vispār - ko pārējie par mums padomās???
Man liekas, visi tie čurbāngalvas neko citu kā agresiju nesaprot - kamēr nedabū pretī, mierā neliekas un tā runāšana tāda bezjēdzīga priekš viņiem ir.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:16. Janvāris 2016 - 20:06
(Link)
Two wrongs doesn't make it right.
[User Picture]
From:[info]tipa75
Date:13. Janvāris 2016 - 00:39
(Link)
Ārpus labā un łaunā - mani izbrīna, ka tāda vietējo agresija parādās tikai tagad, nevis jau vasarā.
[User Picture]
From:[info]le_minga
Date:13. Janvāris 2016 - 01:39
(Link)
bija arī vasarā un pirms gada un daudz ilgi agrāk... rechtsekstreme vienmēr bijusi tur problēma :/
tikai tagad, pēdējo notikumu dēļ, atļaujas aģitēt un vanģot atklāti, atļaujas kļūt vēl agresīvaki (redz iemeslu atraduši, uz kuru norakstīt savu agresivitāti un nežēlību un "tīras rases izveidošanas" ideju pielietošanu) - nu jau vairs pat neslēpjoties - un ir kaudzēm muļķu, kas līdzipavelkas - īpaši tagad :/ diemžēl... un skarbi
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:13. Janvāris 2016 - 09:53
(Link)
Par to tīro rasi - nav viedokļa, bet tas, ka sarodas pilns ar islāmistiem, kas mācīs vietējos kā ģērbties un dzīvot, tas arī man īsti labi nepatīk! Un kur nu vēl viņu viedoklis par ticību un dzīves pamatprincipiem!!!
[User Picture]
From:[info]tipa75
Date:13. Janvāris 2016 - 11:02
(Link)
Tad es atsaucu savus izteikumus - acīredzot tā info vnk neatnāca līdz manām ausīm.

> Go to Top
Sviesta Ciba