MRS WOLF ([info]zoja) rakstīja,
@ 2015-06-18 17:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lauksaimnieks uznjeemeejs es :)
Mana maasa nu vairs galiigi fishku nerubii un man bail, kas notis, jo ne darba issti vinjas viiram un vinjai aldzina arii pashvaka....tipa p*^&^*&&^%^
Vinji ir izbuuveejushi veco kuuti vecaaku laukos, kur staastiija, ka nekad muuzhaa laukos nedziivos un neko nedariis... Mani vecaaki jau neko, vinjiem abiem stabiils labs darbs un ar lauksaimnieciibu jau nenodarbojaas kudish...15 gadus - zinaatnieki man vinji :)))
Bet tas nekas nav, neko nevaru besii araa. Seedeejaam ar teevu un izpiipeejaam, ka vareetu izrakt karpu diikji uz kaadiem 2ha, lai ir maksas makshkjereeshanas diikjis.
Ja labi ies tiecos, ka uzcelshu arii mazu zhaaveetavu makshkjernieku priekiem un peec kaada laika pirtinju arii var uzsliet. Tas ir tuvu pie Riigas un copeet normaali nav kur, liidz ar to, likaas baisi OK ideja, ne ainavu bojaa un ja neiet, saape arii nav liela. Es jau ar sava (zemenju lasiitaaja) aizbrauceeja algu to vinjiem mieriigu varu uzsaukt.

BET, jums liekas ka kaads sasparojaas, kaadam to vajag??????
Un tad suudzaas grib lauku turismu un tt, bet vajag tachu izklaidi tam tuurismam, mums nav nekaadi Itaalijas alpi ko apskatiit. Un vienu viesu maaju, bez atpuutas idejaam apraaktnee, es atsakos celt!!!!

Kas tas ir, ka negrib saak ar mazuminju un tad jau domaat uz priekshu. kaa tiek pamesta ideja un investiicijas, taa tik atrunas kaa to nevar, nekas nesanaaks un tt.
Ta naf cilveeki suudzaas??????????


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]di_wine
2015-06-19 00:14 (saite)
Varbūt vienkārši tas, ka ir cilvēki, kuri perina idejas, ir tādi, kuriem ir nauda, un ir tādi, kuri spēj idejas īstenot. Varbūt tev tur sanācis darīties ar cilvēkiem, kuriem ir idejas, bet nav enerģijas īstenot?

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?