Zane ([info]znx) rakstīja,
@ 2003-05-31 00:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
laikam jau tieshaam vaik ljoti mazs, lai justos laimiigs. citeejot miiljuma teikto - alkohola iespaidaa mees vairaak izraadam to, ko juutam. paraadaas viss tas no kaa dziivee ikaa kautreejamies, sleepjam vai vnk baidaamies izraadiit. nezinu vai baidos. varpuut vnk ir dienas, kad emocijas ir tik sakaapinaatas, ka viss notiek taa viegli, maigi, kaardinoshi. mani atraisa viegluma sajuuta ar teui. viss itkaa pluust patc pa seui. tikai taa maigi jaapieskaraas un viss notiek taa jauki, taa kaa gribaas.
gribaas tagad apseesties uz balkona un uzpiipeet. kjirshu tabaku. martini glaazi ar citronu un apelsiinu. smaidu un zvaigzneem.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]boldriks
2003-05-31 00:12 (saite)
Jauna un samaitāta.
"gribaas tagad apseesties uz balkona un uzpiipeet. kjirshu tabaku." <-- To vislabāk darīt vēlu naktīs vai arī agri no rīta, tad visvairāk nāk miegs un visvairāk gribas domāt un analizēt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]znx
2003-05-31 00:20 (saite)
nea.. man gribaas tieshi tagad. veelaak vairs nebuus taa reipstoshaa sajuuta. bet tie ir tikai izgaistoshi sapnji. tuuliunj tie paaries un paarveertiisies nepliistoshos miegainos sapnjos, kas ievilks savaa pasaulee

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]boldriks
2003-05-31 00:37 (saite)
Jā, mirkļa uzplaiksnījumi. Un vēlme tos piepildīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]znx
2003-05-31 00:43 (saite)
veelme paariet slinkumaa un slinkums bezjeedziibaa. speeleeties ar izjuutaam man shonakt/shovakar negribaas. ir veels. esmu vientulja un gribas aizmigt. pamosties kameer rozhlapas kaa caurpiidiiga lente izstaro cauri saules orandzhos starus..
alapunakti :)*

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?