Zane ([info]znx) rakstīja,
@ 2003-04-19 18:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Radiohead - Subterranean Homesick Alien

es gribu atpkalj
pie teuis sauliitee, smaidiit, smieties, vaartiities, miiciities, miinjaaties, kutinaat, skuupstiit
es gribu apgulties zaaliitee, skatiities maakonjos un skaitiit salipushaas suunas uz tava krekla
es gribu ar matu galiem leeni paarvilkt paar tavu punci
es negribu sheit
es gribu prom



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]znx
2003-04-19 22:59 (saite)
jaa.. miilestiiba ar cilveekiem dara briinumus ;) nekad nebuutu domaajusi ka vareetu tik ljoti priecaaties par taadiem siikumiem. katra lieta kurai vinjsh ir kaut pieskaaries liekas iipasha. pat sega smarzho peec vinja. whatever he says is allright, whatever he does is allright. man vairs nevaik lai mani ieveerotu kaadc citc. man vienalga ko par mani domaa citi. es dziivoju vinjam. smaidu, juutu, miilu. life ir perfect, life is the best :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]het
2003-04-19 23:08 (saite)
laikam nav vairs, ko piebilst es tik speeju pakratii ar galvu un teikt.. mhm this is the best part of live ... to love somebody like I love my sweety:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]znx
2003-04-19 23:18 (saite)
it`s nice to know that somewhere is a heart that`s yours and it beats just for you..
ir jauki apzinaaties ka esi miileetc, vajadziigs.. ka neesi vienc :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]het
2003-04-19 23:25 (saite)
oooooooooo jaa labaakas sajuutas nav uz pasaules i lielaakas davaans i dimantu, kaa daavaan ,ka kaads tev dod pusi no sirds i zini, ka taa plecs vienmeer paturees tavu galvu un samiiljos tevi i sachubinaas i vienmeer pateikt, ka viss ir okey i buus okey un ir labi un acis shiis dieviigaas acis taas tev atveers paradiizes eju pa kuru buusi gatavs iet kautvai visu savu dziives celju un neapstaaties ne mirkli, kaa tik veel piekljauties un pielipt uz visu dziivi, kaa uz muuzhu un nelaist valjaa jo tad paliek tik viegli, silti i labi, jo dzirdi shiis sirds, kas pukst taa miil tevi un taa muzika, ko taa spele taa tevi dziedee... After rain comes sun, after day comes night, after all, there are only two of us... just You & me and wind...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]znx
2003-04-19 23:33 (saite)
mmmm :) es atcereejos vienu paari kuri satiekaas tikai 6dienaas. dziivo paaris km attaalumaa vienc no otra taapc nevar izbraukaat katru dienu. dievina vienc otru. un nemaz neiedomaajas par kraapshanu. bet cik gan mazs ir taadu paaru kuri nau kraapushi vienc otru.. iiih..
es nespeeju iedomaaties kaa vareetu savu miiljumu kraapt ar kaadu citu.. nu jaa salaishana un miilestiiba jau nau vienc un tas patc.. bet tikuntaa..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]het
2003-04-19 23:38 (saite)
nav pat veelmes kraapt i luureet uz citiem, jo tie citi izbaal vinji ir kaa migla, kaa teica mans sweetijs, kad ir kopaa ar me, apkaartne ir kaa migla un taa paiet gar aciim bet redz tikai me, jo tad pastaav tikai es un vinsh i pareejaa pasaule nepastaav:)) njams taa ir reti kuri spej noveerteet to kas ir un iemiileet, un tad kraapj i daara to ar smaidu sejaa i domaa, vot es krutais i mans baigais, khe shiem cilveekiem nav nekaa iznjemot trulas domaashanas i riikoshanaas iemanju, a taas jau nav pats galvenais, miileet arii vajag maaceet un vajag atrast otru taadu, pat nevajag atrast vienakrshi liktens pats saved i atrod viens otru i tad noveertet to, kas tev ir, to daargumu kam nav nosakaamas veertiibaas to daargumu, kas tev pieder un kuru tu vari miileet un kas miil tevi i tevii luukojaas taa ka liekas izkusis acis no taa miiljuma, ko redzi, ko sanjem i tad kad samiiljo, uz briidi apstaajas dziive i elpa, jo kjermenis kuust tas gavilee.............

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]znx
2003-04-20 00:21 (saite)
ehh..
istaas ka visur varam viena otrai piekrist :)
mmm alupankc teu! :)
paldies..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?