Kāds rakstīja,
Neviens nekad vēl nav prasījis atdot Abreni. Bet par velti un ar tālejošu tiesisku un valstisku pazemojumu atdot TIESĪBAS uz Abreni ir prasti. Nabagi ir parasti.

Man nav jāmeklē kāds no miljons krieviem, un ar viņu jādraudzējas, lai viņam kaut ko (piem.valodu) mācītu!!! Gribu redzēt to krievu, kurš atsauksies manam sludinājumam - "gribu draudzēties ar kādu kreivu, lai iemācītu viņam latviešu valodu". Un vecie, kas nemāk latviski, lai nemāk. Iztiksim!!!
Latviešu valodu ir jāiemāca latviešu bērnudārzos un skolās. Visiem bērniem kopā - latviešiem, krieviem, turkmēņiem, ebrejiem un adigejiešiem. Visiem kopīgā latviešu valodas bērnudārzā un skolā bez JOBANĀS JOBANĀS segregācijas (lai jebkāda cilvēku segregācija ir mūžam nolādēta un sapūst, ar visiem Hitleriem un pārējiem rasistiem lai deg elles ugunīs!!) un tautas šķelšanas, kura man ir peigriezusies līdz rīklei.

Prognoze par valodu - absurda. Jau 6.gadu Latvijā(!) pieaug krievu plūsmas skolēnu īpatsvars skolēnu kopsaitā. Rīga man un citiem bērni jālaiž krievu bērnudārzā, jo tas ir vienīgais, kur nav rindas. 90% tv kanālu - krieviski utt.
Par kādu angļu valodas dominanti, Jūs mans mīļais druags te m....?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?