zin

(no subject)

Oct. 23rd, 2011 | 01:27 pm
From:: zin

1. var taisīt tikai ar šokolādi pāri (piemēram rekur te: http://klab.lv/users/zin/18118.html )
Tā cukura masa ir visai padevīga un, ja uzliks to uz kūkas pa taisno, var sanākt, ka rezultāts ir grubuļains. tāpēc zem tās liek to šokolādi, jo to ir visvienkāršāk nogludināt uz izveidot smuku, līdzenu formu.
2. ēdamās krāsas es pirku gemosā. šokolādi visizdevīgāk ir pirkt tāfelītēs,tikko kā kādā veikalā tā parādās ar alaidēm (galvenais, lai ir parasta šokolādes tāfelīte, bez piejaukumiem vai pildījuma)
3. būs bez ingvera :) es īstenībā savai māmiņai cepu šai ļoti līdzīgu kūku, tikai ar vārīto kremu, nevis putukrējumu. ingvers iedod asumu, mez tā kūka kopumā būs ļoti salda.
4. tāda parastā kūkas forma 22 vai 24 collas, kas apaļā, ar noņemamo malu
5. pērkot visu no jauna konkursam, bez krāsvielām, iztērēju ap 20 ls. bet parasti cukurs un milti jau ir mājās iepriekš un ne jau visu paku no tā patērē. dārgākais ir tieši cukura masa un visas krāsas, kuras ja vienreiz nopēr, pēcāk var ilgi izmantot.

Link | view all comments


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.