(no subject)

« previous entry | next entry »
Mar. 28th, 2015 | 08:06 pm

šeit ir garš, apcerīgs un pamatots ieraksts par to, ka ceļot vajag kaut vai tādēļ, lai paskatītos un salīdzinātu, kā lietas notiek citur pasaulē
sākas šis ieraksts ar chortošanos par 3-stūrmaizi, kurai nosaukumā vista, bet saturā to grūti atrast, turpinās ar atstāstu par to, kāda sajūsma tika piedzīvota, ēdot sendviču ar garnelēm no dienanakts veikala londonā, jo tur tiešām bija garneles un daudz (ne tikai 3 gab, pielīmētas griezuma vietā). šeit vieta nelielai atkāpei un interpretācijai, ka tās mūsu sviestmaizes varētu būt saistītas ar psrs mantojumu ar mazu kriksi speķīša, paslēpušos vienā pīrādziņa galā.
un, protams, iztirzājumā tiek pieminēta Japāna. šai valstij un tās iedzīvotājiem varētu dziedāt slavas dziesmas par dabīguma vērtības izcelšanu un nemēģināšanu pārdot sū par dārgu naudu.

ja vien ir uzņēmība, var pārņemt visus nošpikotos labās prakses piemērus.
bet mēs norobežojamies savās mazajās pasaulītēs un un mums ir labi, jo neko labāku nezinam

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {1}

The Atis

(no subject)

from: [info]atiitis
date: Mar. 30th, 2015 - 07:51 pm
Link

Vieteejaas 3stuurmaizes (vai menedzhermaiziites, kaa taas pie mums sauc) tieshaam ir kaut kas baiss. Reklameetais saturs ir plaanaa slaanii koncentreets ap griezuma vietu, bet es nez, mosh visiem aarpus mana burbulja garsho vnk maize ar majoneezi :) Liek atcereeties koju laikus un saulaino beerniibu, pirmo miilestiibu.

Reply