begemots

(no subject)

Feb. 27th, 2015 | 11:54 pm
From:: begemots

Noformulēsim to varbūt tā: pietiek jau, ka cilvēki bučojoties un drāžoties apmainās ar baciļiem, darīt to bez kādas jēgas vēl speciāli ar zobubirstēm ir vienkārši wtf.

Pie tam, atcerēsimies, ka, ja runājam par parastu, nevis frenč kissingu, tad lūpas ir tipiski sausākas un atrodas lielākā aukstumā nekā mutes iekšpuse, kura ir konstanti silta un slapja.

Tas pats zināmā mērā attiecās uz ģenitālijām: lai arī tās ir miklas un siltas, tur ir savs pH līmenis, sava gļotāda, sava mikroflora un kolonijas. Nodarbojoties ar orālo seksu tiek vairāk sajauktas baktērijas, kurām optimālas ir katrai drusku savādāka vide (mute -> ģenitālijas) līdz ar to arī efekts ir mazāks.

Un pats galvenais: zem jostasvietas (cerams) trūkst lietas, kas ir visās mutēs: ēdienu palieku.

Lietojot otra zobubirsti ir kā taisīt ūberfrenč kissingu ar mēli ne vien pieskaroties otra mēlei, bet arī izlaizot visas smaganas un aizzobes un savācot pie zobu birstes palikušās edienu paliekas savā mutē. Pie tam vides ir vienādas: mute->mute, kas nozīmē, ka savācam tieši tās baktērijas, kuras labprāt vairosies arī mūsu mutē.

Nespēju iedomāties neko labāku tam, lai savāktu ekstra baciļus, atskaitot ja nu vienīgi asins pārliešanu. Gadījumā ja viens slimo/taisās slimot/tikko pārslimojis kādu infekcijas slimību, dabonam bonuspunktus.

Neskatoties uz to normāli, veselīgi cilvēki ar labu imūnsistēmu droši vien diezgan ilgi var lietot kopīgu zobubirsti bez kādām īpaši niknām sekām. Bet nah to vajag?

Link | view all comments


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.