zin

(no subject)

Nov. 27th, 2014 | 12:48 am
From:: zin

var būt neesmu bijusi īstajās vietās un īstajā laikā (te gan arī visu laiku ir lijis), bet kaut kā līdz šim Tokijā man nav tās super milzīgās metropoles sajūtas.
saspiestai pārpildītā vilcienā ir nācies braukt un lielās stacijas ir piedzīvojums pats par sevi, bet var būt iebraucēju daudzuma vai kā cita dēļ, te nevar izjust to eleganto pārvietošanos pūlī, kāda ir, piemēram Londonā. da i paša pūļa Barselonas vecpilsētas ielās ir vairāk.
rīt sola saulainu laiku un ceru paspēt apskatīt visu, ko līdz šim nav izdevies redzēt. protams, ka nepaspēšu.
vēl viens mīnuss visā stāstā ir tāds, ka neesmu paredzējusi nedēļas nogali šeit. domājams, nākamreiz jāņem vismaz nedēļa.
pirmo dienu, līdz ar visu lietu, pavadīju ar poļiem Ikebukuro rajonā. saules mājā ir visnotaļ pieklājīgs, priekš nelielajiem mērogiem, akvārijs.
lai pārvietotos ap Tokijas centru un populārajām vietām, itin ērti ir izmantot JR Yamantoe līniju (kas iet pa apli). ja ir aktīva JR pass karte, par šo prieku nevajag piemaksāt. ja nav, var nopirkt 1 dienas biļeti par 750 naudiņām (tokunai pass). biļešu aparāts gan šo prieku angliskā versijā nepiedāvā, ir jāatrod kāds stacijas darbinieks vai laipns vietējais, lai saspiež pareizās podziņas.
biļete gan darbojas uz konkrētu datumu, ne 24h. man izdevās iekaapt vilcienā pirms pusnakts un ar to pašu biļeti izdoties ārā no stacijas pēc.
izveicot šādu pasaakumu ir ļoti ieteicams meklēt nakšņošanas vietu pēc iespējas tuvāk kādai no apļa stacijām.
šodien saēdos nemormāli krutu liellopu.
Tags:

Link | view all comments


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.