pīlādžu vīns 2013

« previous entry | next entry »
Dec. 29th, 2013 | 10:26 pm

kaut kad 21. vai 22.12. pagaršojām rūgstošo ābolu vīnu, vienu no 3 20mitlitriniecēm sadalījām uz pusēm un piegāzām viegli mīcītus, pirms tam sasaldētus, pēcāk atkausētus pīlādžus (apm 3 kg uz katru 20 litru pudeli) un ūdeni, līdz pudelē apm 18 litri.
29.12. nokāsām vīnu no pīlādžu ķeskām un pievienojām uz katru 20mitlitriniec pa 1 l ūdens + 1 kg cukura.
Tags:

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {5}

Mamuts

(no subject)

from: [info]mamuts
date: Dec. 30th, 2013 - 02:50 pm
Link

Cik kopā cukura ir vienā litrā džindžas? 300 g?
Tev tur riktīga dziļumbumba sanāks - gards pēc vella un večus no kātiem gāzīs. :D Prozit!

Reply