zin

Pīlādžu vīns2 #4

Nov. 10th, 2012 | 02:08 pm
From:: zin

Vīna rūgšanas process, kuru nedaduz uzbūstoja pirmāk pievienotā sula, jau bija praktiski apstājies, laiks cukura papildinājumam.

1. vīna pārliešana. ar šļauciņas palīdzību notecina vīnu, nesajaucot nogulsnes. pudeli izskalo un lej to vīnu atpakaļ.
pēc nelielas diskusijas par to, vai tieši tik vajag, katrā 20L pudelē tika pievienots šķīdums, kas sastāvēja no 2 kg cukura, 1 l ūdens un 1 l topošā vīna no tās pašas pudeles.
[info]lich rēķina, ka tagad, kopā ar sulā sākotnēji bijušo cukuru, kopējais cukura daudzums veido ~ 11 % alko.

Tagad foršāks un aromātiskās šķiet tas, kurš tika raudzēts ar tvaicēto pīlādžu sulu. Tam, kurš tika noturēts uz ķeskām, savukārt ir spēcīgāka pīlādžu smarža.
Tags:

Link | view all comments


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.