(no subject)
May. 21st, 2012 | 01:18 am
From:: zin
papildus visam citam foršajam, es esmu saganījusi sangrijas (vienkāršās) recepti.
tātad- ņemam sarkanu vīnu 2/3 (vai 1/3, ja to visu grib švakāku), pielejam 1/3 citronu fantas (vai attiecīgi 2/3 nīkuļiem), mazuliet apelsīnu sulas, mazuliet brendija, pieberam cukuru (vispār es lieku medu) un viegli sašeikojam.
pēc vēlēšanās pasniedz ar ledu.
sarežģītākai sangrijai visupirms sagriež augļus un notur zem brendija + cukura.
es no sākuma nevarēju saprast, nafig to brendiju. tip, ja pieņem, ka sangrija ir tāpēc, ka karstā laikā grūti tādu parasta stipruma vinculīti ielakt, tāpēc jamo atšķaida.
tak es sapratu- ja vnk lej vīnu, sulu un cukuru kopā, tas viss pasākums sāk ierūgt, ja jamo neizlok uzreiz. brendijs rūgšanu atceļ.
tātad- ņemam sarkanu vīnu 2/3 (vai 1/3, ja to visu grib švakāku), pielejam 1/3 citronu fantas (vai attiecīgi 2/3 nīkuļiem), mazuliet apelsīnu sulas, mazuliet brendija, pieberam cukuru (vispār es lieku medu) un viegli sašeikojam.
pēc vēlēšanās pasniedz ar ledu.
sarežģītākai sangrijai visupirms sagriež augļus un notur zem brendija + cukura.
es no sākuma nevarēju saprast, nafig to brendiju. tip, ja pieņem, ka sangrija ir tāpēc, ka karstā laikā grūti tādu parasta stipruma vinculīti ielakt, tāpēc jamo atšķaida.
tak es sapratu- ja vnk lej vīnu, sulu un cukuru kopā, tas viss pasākums sāk ierūgt, ja jamo neizlok uzreiz. brendijs rūgšanu atceļ.