Kulinārās tēmas, jeb "ko es šodien ēdu"
May. 16th, 2012 | 01:15 am
From:: zin
tālāk foodza bildes
papildus visam citam:
omletīte- Truita de trempo
Sepionetas- Šitās iedomājos nofotografēt brīdī, kad bija gandrīz jau apēstas. mazas sepijiņas, apceptas, bet vidū vēl jēlas. Tā tumšā žļurga tek no viņām ārā ^^
Fricando- trakoti garšīga gaļa, sautēta ar garšaugiem un sēnēm.
to visu ieguvu tapu vietā zem nosaukuma tapas24, C/Diputacio 269
papildus visam citam:
omletīte- Truita de trempo
Sepionetas- Šitās iedomājos nofotografēt brīdī, kad bija gandrīz jau apēstas. mazas sepijiņas, apceptas, bet vidū vēl jēlas. Tā tumšā žļurga tek no viņām ārā ^^
Fricando- trakoti garšīga gaļa, sautēta ar garšaugiem un sēnēm.
to visu ieguvu tapu vietā zem nosaukuma tapas24, C/Diputacio 269