(no subject)
« previous entry | next entry »
Feb. 9th, 2012 | 12:52 pm
http://gatavot.blogspot.com/ ticis pie jauna ieraksta.
ja godīgi, es iesākumā biju plānojusi updeidot jamo krietni biežāk
ja godīgi, es iesākumā biju plānojusi updeidot jamo krietni biežāk
(no subject)
from: tante
date: Feb. 9th, 2012 - 02:10 pm
Link
plāno vai neplāno, bet ne jau vienmēr tu gatavo ko tādu, ko obligāti gribētu citiem parādīt..:)
piemēram, šodien es gatavošu vinegretu (klasisko - ar skābiem kāpostiem), tad nu tagad man pašai problēma - ielikt to tai manas cibas rubrikā vai nemocīties ar bildēšanu un nelikt..:)
Reply | Thread
(no subject)
from: zin
date: Feb. 9th, 2012 - 02:22 pm
Link
bet Tu ieliec. vai vismaz uzraksti. :) es piemēram nekādīgi nevaru saprast, kas īsti klasiskajā skaitās un kas neskaitās piederīg.
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: tante
date: Feb. 9th, 2012 - 02:24 pm
Link
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: zin
date: Feb. 9th, 2012 - 07:08 pm
Link
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: tante
date: Feb. 9th, 2012 - 07:13 pm
Link
vārīti..:)
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: zin
date: Feb. 10th, 2012 - 03:42 pm
Link
es zinu ka ir bietes (nubetprotams), kartupaļi, skābi kāposti un pa manam obligāti jābūt arī zirnīšiem. bet visu citu- ejnusazin.
būs kādu dienu jāsaņemās izveidot
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: tante
date: Feb. 10th, 2012 - 03:58 pm
Link
zirnīši ir vinegreta variācijās - biešu rosolā, salātos "Rudens" un tamlīdzīgi - tikai ne klasiskajā vinegretā..:)
Reply | Parent