zilnezal ([info]zilnezal) rakstīja,
@ 2021-01-18 07:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Plkst 07:31 kristians un taustiņi pustumsā. viss pilns ar dūmiem. visu nakti spēlējos ar sampleri. taisīju dziesmiņas. kristiāns ierakstija, kā lasu dzeju no mana soundcloud un samiksēja.
Par to, kā man iet - esmu ievākusies pie Baušķ., man ir jauns dīvāns, trankvilizatori un akadēmiskais pārtraukums.
Vēl man ir publikācija punktumā janvāra beigās un recenzijas laikam jau februārī un martā kontekstā. Kopā ar bezdarbnieka pabalstu varētu pat izvilkt.
Strādājam pie mūsu jaunā filosofijas izdevuma, gandrīz viss ir gatavs - arī projekts.
Arī savu krājumu nu jau (3) reizi bet šoreiz ne ar Dakšu, pieteiksimies KKFā. Ar ''četrdesmit grādiem''. Turiet nu īkšķus lai tumši sarkanās grāmatiņas būtu pieejamas tirāžā 222.
Ar pāris dzejniecēm: Glazovu, Lejiņu, Belševicu, Andžāni, Šukstu safilmējām nelielu dzejas lasījumu, tā tematika - erotiskā dzeja. To variet gaidīt kaut kur internetdzīlēs janvāra beigās, ja Satori patiks. Ja ne - tad tāpat redzēsiet.

Jūtos nudien ražīgi. Pieteicos darbā. izturēju pirmo kārtu. Otrās uzdevums bija nofilmēt video, kurā pastāsti, kāpēc tieši tevi būtu jāizvēlas apmaksātam darbam iestādē. Runāju par savām raizēm un informētību ētikas un morāles problemātikā šādos jautājumos un esmu uzvīkšusi pāris neliela izmēra pasākumu. Pēcāk video pamanīju, ka manas rokas trīc tā, it kā tā m klāt būtu piesprausta elektrība.

Spēlēju datora taukstiņus. Taukstiņi ir taustiņi ko aptausta taukaini pirkstiņi


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?