zilnezal ([info]zilnezal) rakstīja,
@ 2021-01-18 01:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tikshanaas visas mums ir kaa alaa. mees satiekamies, un tik aatri veram durvis ciet, it kaa biitos, ka debesis tajaas vareetu ieluukoties. zhik zhik - un iekshaa migaa.
mana miga. mana miga nav taada, ka ciitas migas. manaa migaa lielu lomu speelee gaismas. taam ir jaabut daudz un dazhaados izmeeros. taa var cauri gaismai attainot savu ieksheejo apgaismojumu un apeenojumu dotajaa briidii.
mana miga nav taisiita no sienaam, diivaana, galda un plauktiem. mana miga transcendee tajaa uzskataamos objektus. taa ietver sevii vinju auru. redziet, cik netverama ir mana miga? vai taa paliktu taada pati, vai kaut kas tomeer izmainiitos? pavisam nemanaami? tu tur attaptos viens, bez vieniigaas lietas, kas uzstaajiigi pieprasiija tavu uzmaniibu. vai mana miga ir taada pati, kad es neesmu klaat savai migai? un ja migaa paliek mans nospiedums, tad vai mana miga pienjem visus sveshos ienaaceejus, vai tomeer, tapusi caur mani, atpaziist, kuri te nav veelamie?
mana miga ir es. mana ala. tur es to, kas man klaatesoshs, bet jums neaizskarams, ienjem kaadu aareeju formu. to veido priekshmeti, kurus esmu atpazinusi sev rada, kuros atpaziistu laba cilveeka pieskaarienu. manas graamatas un mani papiiri - arii tie esmu es. tie noraada uz mani kaadaa konkreetaa darbiibas modaa. visi mazie nieki - taas ir daavanas. taas simbolizee manus draugus, to, ka esmu kaadu satikusi, ka kaut kas reiz ir noticis.
mana miga. un tu vaicaa, kamdeelj es tik uztraukti ar tevi runaaju. kopsh mees ar tevi sheit staavam, garaam pabraukushi jau divi pirmie. naakamajaa gan es lekshu iekshaa.
bet tagad pasaki man taa, tu, kas saka, ka nekaadas saistiibas starp miitosho un migu nav. vai nu dien, ja pasaule apgrieztos kaajaam gaisaa, un mees vareetu katru nakti izveeleeties citu gultu kuraa guleet, vai mees nepaliktu pie saveejaas?un, ja mums atnjemtu saveejaas, kuras mees izveeleetos? mums noteikti buutu citi apsveerumi. kaapeec tieshi shiis vietas mums taa patiik?

jo mees tajaas rodam sev rada. mees caur taam turpinamies, turpinas laiks un atpaziishanaas. cilveeks ir paspiedis roku otram cilveekam, kaut caur kruuziites osinju vai durvju klokji. cilveeks var. cilveeks cilveekam dara.

un taapeec, aatri - man jau naak tramvajs - es tev iesaku par savu midzinju paruupeeties, jo taa ir tevis pashas dalja. tavs atspiidums tajaa staro. ataa.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?