zilnezal ([info]zilnezal) rakstīja,
@ 2020-03-19 16:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:wuthering lights
Entry tags:korona, ok

miera ķēde
karoč šitas ķipa ira slikti ja
vāāāāāks bet es nevaru vienkārši izlikties ka es neapzinos citus līmeņus šim, un tādu apzināšanos atzīt tagad ķipa nav labais tonis :D piemēram, nu, barības ķēde...cilvēks čista nav radības kronis, lai arī nav spēcīgāka zvēra par viņu bla bla bla utt BAKTĒRIJAS!!! VĪRUSI!!! SĒNES!!! visas šitās superkomūnas gigasmadzenes un tīklbūtnes ir radības kronis!!! un cilvēki ir viņu sezonālais medījums, tāpat, kā cilvēkiem brieži vai laši. Cilvēks visu laiku pamato savu gaļas ēšanu ar barības ķēdi, nu tad HALOOO neesi liekulis, cilvēk!
šis ir slikti jo nomiršana ir atzīta kā slikta lieta, iespējams sliktākā, kas varētu ar cilvēku notikt. cilvēks ir pieķēries savai vecmāmiņai, draudzenei, sunim, dzīvei. tāds tas cilvēks ir, tur neko nevar padarīt. varbūt arī šī baidīšanās ir daļa no cilvēka, diez, kāpēc cilvēks visu laiku tik bailīgs, vairāk stirna, ne lauva.
vai lauvas baidās no nāves?

es cenšos neieiet pārāk dziļi tajā realitātē, kur valda nepārtrauktas bailes un stress un šausmas, jo tā pasaule ir īsta jo vairāk tu par viņu domā.
te, kur es esmu šobrīd, ir miers, ir labi. es mazgāju rokas un vāru zupu, es diedzēju sēklas un baroju gliemežus ar gurķiem. es klausos Hurdy Gurdy man un dedzinu sveces. vajag piesargāties, vienmēr vajag būt uzmanīgam, bet būt uzmanīgam nenozīmē būt mūžīgi saspringtam un spriedzespilnam. nē!

šššššš
jūra viļņojas



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?