zilnezal ([info]zilnezal) rakstīja,
@ 2020-03-03 19:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
esmu atpakal
karoch
vispaar man iet ljoti labi. pagaajushonedeelj saauksteejos un taapeec piecas dienas neizgaaju no maajas jo baidiijos ar savu athoda un neesanas un noguruma sapisto kermeni sakert koronu vai kaut kaadu citu drankji. taa nu man sanaca normaals rehabs - katru dienu izdzeru vismaz 3 litrus siltas piparmetru tejas, dzeru baldrijanus, D UN C vitaminus, apelsinus un citronus un man ir paradijusies apetite. UN pa musu logiem ir sakusi spidet saule - pavasaris!!
vakar gan bisku sapisos - aizgaju uz universitati, tur mums stastija par marksismu un zemnieku-latvieshu narativu, skatijos pa logu lauka uz peterbaznicas petergaili un jutos aizkustinata, pec tam aizgaju uz pasparvaldi kur uzzinaju ka man jabrauc lidzi priekssedetajai un ex-priekssedetajai uz plavniekiem est pelmenus.
Ta ciepa dzivoja slimaa daudzstavu daudzdzivoklu maja tiesi pie plavnieku birzs, un kapnutelpaa nebija dzivoklu durvju - katra stava tev bija jaiziet uz BALKONA un tad pa to tu vareji tikt gaiteni kura atrodas dzivoklu durvis. slimi.
mes visu laiku sedejam vinas padomju virtuve un klausijamies krievu muzonu un A zaudeja savu kagora nevainibu un apsolija mums paradit savus krusgalu pirsingus.
loti atri pienaca nakts, un P butu bijis jabrauc uz majam meza vidu ar pedejo autobusu bet mes vinu pierunajam palikt un ta vieta devamies meklet plavnieku nocniku lai nopirktu moku un varetu piepisties.
nocniku mes atradam, pa plavniekiem ari pastaigajam, diezgan slima arhitektura, lieli cementa rinkji un aplji un caurumi random vietaas, neviena cilveka, balkonos zilas un roza gaismas.

nujaa. taa nu es aizdzeeros liidz riitam un tikai sesos braucu uz majam, klausijos austinas Mielavu un izkapjot no autobusa uzreiz saliju.
sorit pamodos un jutos tuksa un lauka atkal bija apmacies. piespiedu sevi paest (divas versacis + maize) un uzvilkt tiras zekes (ar senem - tas man no ASV atveda mare)
vel neesmu izpipejusi nevienu no tris cigaretem kuras nociepu A dodoties no rita majas. domaju, ka tagad ir pienacis laiks.
ata

P.S. VKKF manam dzejas krejumam nepieskira finansejumu bet es neizdariju pasnavibu jo mans sugar daddy apsolijas uznemties shis sapes un finanses uz saviem pleciem, bet es domaju, ka tas notiks ne atrak ka kada maija jo manam ilustratoram sobrid ir melna linija un es negribetu vinu parlieku satraukt. Un ja es lidz tam laikam nomirsu - vismaz Suursnai buus stiliigs PR


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?