zilnezal ([info]zilnezal) rakstīja,
@ 2022-11-24 05:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nu ir vaaks
juusu cieniitais padomnieks, es, tas ir, nu, shisnetas, ai

taatad es esmu nomodaa ljoti ilgi. Kopsh otrdienas. Kopsh otrdienas kaut-kaadiem-diviem. Un tagad ir ceturtdienas kaut-kaadi-seshi-no-riita. Nav tik traki. Kursabiedrs ar mashiinu maucu uz Liepaaju, tur pachucheeshu. Vispaar jau visnotalj izbaudu sho interesanto staavokli, sapraats leenaam atmaigsts un dod valju marazmam, liidz ar to arii dzejas sluuzhaam vajadzeetu buut plashi atveertaam. Bet mans meerkjis vairs nav "uzrakstiit dzejoli", nee, nee. Es, galu galaa, arii augu un mainos. Kaads ir mans meerkjis tagad? Es hz. Klausos pleilisti. Baigi labo. Tajaa liberts salika visas manas miiljaakaas dziesmas, kuras es vinjam saakumaa aizsuutiiju. Vinjam esot taadas pleilistes, lai vinjsh vareetu paklausiities, kad pietruukst kaads cilveeks. Nu, nezinu, vai kaadam ir skaistaakas dziesmas kaa man. "Wada na tod", "bylam roza", "gosudarnaja", "land of anaka", "kazhduju notch", "yagudky" u. c. kamon, es paziistu skaistumu. Bet taa nav ciinja.
Man ir apnikusi ciinja, shodien taa sabesiijos vispaar. Neko vairs nevar tviterii ierakstiit, lai kaut kaads idiots neizrautu vienu 10ziimju textu no kontexta un nesaaktu tajaa projiceet visas savas faking beerniibas traumas. Es zinu, ka arii besiities par sho ir thipa whack un old, bet man ljoti vajag un gribaas. Vnk skumji kaut kaa paliek, domaajot par kaut kaadu sprukstu ar bezgaumiigu kosmosa kakji profila bildee, kuram chista pie tava bullshit "mans horoskopu top 3" ieraksta ir jaaiekomentee kaut kas iz teemas "varbuut varam beigt izlikties, ka horoskopi ietekmee raksturu". Reaali ej aizrijies, es nevaru iztureet, es kljuustu arvien dusmiigaaka ar katru naakamo debiilo komentaaru, kura autors nespeej veltiit kaut mazaako smadzenju shuunu, lai konceptualizeetu jebkaadu kontekstu aarpus viena faking ierakstinja raamjiem. Vakar arii kaut kaada beibe mani nosauca par "dumju zosi", jo es izmantoju teikumu "new atsaucigo maminu forums ieraksts dropped", un tas laikam liecina, ka esmu kritusi anglismu guustaa un vairs nemaaku runaat latviski bet saku pirmo, kas pagadaas. pateicu vinjai, ka man ir pretiigi, ka vinjas maate ir izaudzinaajusi beernu, kas nepaziistamam cilveekam saka pirmo, kas pagadaas, un droshiibas labad arii nosaucu par dumju zosi. nu bet kaapeec taa jaadara? vai man nudien ir jaaraksta n-to lapu skaidrojums katram tviitam un taa interpretaacijai?
bet es zinu, zinu, reaali jau pofig. tevii ir divi vilki - vienc ir dusmiigs, otrs gulshnjaa un piipee lielaako kaasi, kaadu esi redzeejis. jaa, dusmiigais ir epic, bet shobriid es esmu jau taa noskreejusies visaas noziimees, ka gribu vnk normaali iechiizot.

aa jaa nu jaabrauc peec divaam stundaam uz liepaaju, lekcijas, konferences, meeeginaat neaizmigt, domaaju, mos vnk palikt riigaa, veel kaadu stundu varu praatot, peec tik ilga bezmiega mos tas praatiigaak........


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?