zilnezal ([info]zilnezal) rakstīja,
@ 2021-02-19 00:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mēs pārvācamies
Mēnesi īrējām istabiņu pie Baušķenieka, un nu pārvācamies uz ne ta Mežaparku, ne ta Čiekurkalnu, bet, katrā ziņā - uz 11to stāvu.
Ar Edgaru izskaitļojām, ka esam saulrieta pusē, kas ir labi, jo, kaut arī abi mīlam rītus, tomēr neesam rīta cilvēki.

Kopš trīs gadu vecuma, ja neskaita pāris mēnešus Sarkandaugavā, kur īrējām vienu stāvu privātmājā, nekad neesmu dzīvojusi ārpus Rīgas centra. Mēs daudz pārvācāmies, tomēr apļojām ap čaka ielu. Tālākais nostūris bija Tallinas un Brīvības, tuvākais - Marijas iela. Un tagad es dzīvošu pie meža.

Mums vēl nav pielikta štanga un šodien mēs saņēmām līgumu un atslēgas. Sestdien mēs pārvāksimies. Baušķenieks mums atdos savu lielo koka galdu, un mums būs gandrīz visas nepieciešamās mēbeles.
Margo drīz apvilks krēslu ar zilu audumu, un es viņai iedošu 40 eiro, un man būs skaists krēsls, ko nolikt pie sava skaistā Sekretera, ko nopirku, kad man vēl bija darbs.

Starpcitu, šodien man bija darba intervija. PR aģentūrā. Man nācās no draudzenes aizņemties smart casual drēbes, jo man ir tikai humpalu gabali, un tādi, ar kuriem neiet uz intervijām. Ja dabūšu darbu tur, tad oma beidzot varēs mani sapucēt, un tad oma būs laimīga. Arī Toms būs laimīgs, jo nebūs vienīgais, kurš ikdienā ģērbas Smart casual.

P.S. 24.februārī 19:00 mēs ar Sofiju nabā pastāstīsim vairāk par tvērumu.

Runājot par tvērumu - mana jaukā Relīze nu ir Satori - mans lielais prieks

https://satori.lv/article/iznaks-jauns-filozofijas-zurnals-tverums?fbclid=IwAR2H5gHDpGJGVOMoM2O8V5DGA44Wt8B_hdFH9h2uaKSBQUDkODqHteqlklc

Ļoti gaidu 26. februāri un KKF rezultātus. Varbūt beidzot Suursna varēs dzimt, jo man jau ir tapuši apmēram 30 jauni dzejoļi, un es gribu veidot jaunu krājumu un izdot šo, kamēr vēl jūtos ar to saistīta un ne sveša - cik nu ne-sveša ar sevis rakstīto es varu būt. Bet tas būtu jauks gada iesākums.

atā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?