zilnezal ([info]zilnezal) rakstīja,
@ 2021-01-29 07:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
lēnām uz pavasari
Es gribēju ziemas miegu un es dabūju ziemas miegu. Daudz runāju par to, ka ziemā taču ir jāguļ. Un tā nu jau kuro nedēļu es dzīvoju miegā. Brīžam esmu nomodā - tad atkal aizmiegu. Izvelkamo dīvānu vairs nesaklāju. To varētu saukt par depresiju. Bet man tiešām šķiet, ka šoreiz tas ir vien ziemas miegs. Milzu atpūta. Gaidu pavasari, kā maza sēkliņa zem siltām segām. Dzeru ūdeni, neēdu neko smagu. Dzeru ūdeni un guļu. Pamostos, jo vajag pačurāt. Edgars raksta esejas. Viņam ir sesija. Cita realitāte. Man ir akadēmiskais pārtraukums, ko man labvēlīgi piešķīra psihiatrs. Bet man ir ko darīt. 
 Šodien ir jāiesniedz projekti Valsts Kultūras Kapitāla Fondam. Un šoreiz man jācer divtik. 
Suursnai šī būs jau trešā reize. Pirmā ar šo izdevēju. Ilustrācijas ir tik skaistas, pieteikums tik izstrādāts, mūsu cv tik smuki. Es nezinu, ko vēl tur darīt. Un barons saka, ka es esmu laba dzejniece. Tāpēc es nedrīkstu sākt domāt, ka man nepiešķir finansējumu, jo mana dzeja ir tik ārprātīgi drausmīga. 
 Tvērumam šī būs pirmā reize. Pirmais tvērums iznāks jau pēc mēneša. Visu nakti dalīju lomas, veidoju shēmas, ciklus, rakstīju recenzijas, rakstīju cilvēkiem, kuriem varētu interesēt. Laboju projekta pieteikumus. Man ļoti patika. Man patīk šī projektu vadība.
 Šī ņemšanās un shēmošana. Varbūt tam es esmu radīta. Gēns. No mātes - meitai. Viņa arī ir projektu vadītāja. Tas gan tāds izplūdis jēdziens. Katrā jomā apzīmē ko citu. Mani jau interesē tikai vārdi. Burti. Literatūra. No naudas es nekā nesaprotu. Vai no investīcijām.





(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?