+++ ([info]zefiirs) rakstīja,
@ 2012-06-04 12:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:sastrēgumstunda

atkal pamodos par agru. izdomāju, ka beidzot jānoskatās tā "sastrēgumstunda", skatos un dziļi elpoju, uzreiz gribu iet praidā vēl desmit reizes vairāk, žēl, ka praids bija aizvakar, un es tur jau piedalījos :DD
un stankevičs - oh my, man viņš nekad nav paticis, viņam ir slikta cilvēka balss. pretīgi klausīties tādā diršanā

geju kultūras vide - srsly, stankevič? ļoti gribu zināt, kur latvijā ir šī vide(nerunāju par pēdējiem gadiem un klubiem, bet gan par tādu vidi, kurā bērns varētu būt sen atpakaļ audzis)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]skaudri
2012-06-05 16:19 (saite)
jā, protams, 'normālums' ir ļoti slidens stāvoklis, bet šajā gadījumā, pieņemsim, ka homoseks. ir albīns, un šim albīnam apkārt visi pārējie, nu labi, kādi 5 cilvēki ir ne-albīni, proti, parastie, normālie, ar ģenētiskām anomālijām neadāvinātie cilvēki, līdz ar to albīns - homosek. ir ne-normāls jebšu ne-parasts uz visu pārējo fona, vienīgais albīnam ir tā privilēģija, ka viņš nerīkos populistiska rakstura mītiņus un - ja vien viņš ir kaut cik sakarīgs albīns, tad vispār pārsvarā nedomās tādās kategorijās, kā 'būt albīnam ir stilīgi' vai "nāc pie mums, te ir jautri" , utt. jo, nu, sāksim ar to, ka par albīnu (bez milzīgas ķirurģiskās iejaukšanās) nemaz nevar kļūt. bet ar homoseks. ir citādāk, jo paziņojot, ka tas ir normāli - būt par homosek. būtu tāpat kā paziņot, ka tas ir normāli - slimot vēzi vai nepārvarāmu atkarību no narkotikām. man, piemēram, bija viena draudzene, kas savus tīņa gadus domāja, ka ir lezbiete un pat ar to lepojās kopā ar savu 'lezbisko' draudzeni, bet pēc tam viņai pārgāja un vina izdomāja kļūt 'normāla' , hah, līdz ar to ja ideoloģija sludina bioloģisku nenormālību, tad tas nevar būt nekas jauks, jo tas gluži vienkārši jauc cilvēkiem galvu.

un par traumēšanu arī ir vienkārši. kad esmu pie lauku radiem un viņi pa tēvē redz, ka puika bučojas ar vīrieti, tas viņus pamatīgi satrauc, sadusmo, satriec un to es arī redzu kā cilvēku nevajadzīgu traumēšanu. jo man liekas pašsaprotami, ka ir vesels cilvēku korpuss, kas joprojām vēlās dzīvot pēc konservatīvām vērtībām, balstoties uz pārliecību, ka "vecais ir labais un piemērs" , nevis mūsdienu postmodernisma personības integritāti nojaucošā "tikai jaunais ir labs un piemērs (viss vecais ir jāatceļ)" kulta nesaudzīgajās ķetnās.

būtībā praida gadījumā tas ir tas pats, kā ar nevajadzīga naida kurināšanu. piemēram, man ir tas rossija krekls un šajā gadījumā es esmu tāds pats gejs kā praidisti, jo tam tiešām ir pārsvarā provokatīva vērtība un politisks mesidžs. kas nav nekas labs un mieru veicinošs. mēļo, ka 16. marts vai 9. maijs kurina naidu, un latvieši vispār, ja pasaka kaut ko nacionālu, tad uzreiz kurina naidu nelatviešu vidū. bet praids, piemēram, ir gadījums, kas vienā naida sakurināto un aizskarto frontē vienas valsts iedzīvotāju kopuma ietvaros apvieno gan vidusmēra latviešus, gan nelatviešus pret "jauno vērtību" pārstāvjiem. jā, es to redzu kā bīstamu simptomu, ja , teiksim, Somijā iepriekšējā prezidente bija lezbiete ir viens no pagājušo vēlēšanu kandidātiem bija gejs. man liekas, ja rietumos uztaisītu kaut kādu pētījumu, kas salīdzinātu homoseks. skaitu uz 1000 iedz. pirms 100 gadiem un tagad, tad varētu redzēt kā pašreizējās liberālisma un 'cilvēktiesību' ideoloģijas ietekmē šis skaitlis pavisam noteikti būtu dramatiski paaudzies, tādējādi uzrādot kaut kādas anomālijas sugā kā tādā. anomālijas pieaugšanu veicina tās akceptēšana.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zefiirs
2012-06-05 17:51 (saite)
tu te kaut ko ļoti jauc + kāda lesbiešu pārim daļa gar to, ka tavi lauķu radi negrib redzēt gejus, lai iet sēt rudzus un plunčāties strautā, nevis skatās tv, kur viņiem UZSPIEŽ POSTMODERNĀS VĒRTĪBAS, jo, protams, geji viņus piesien pie dīvāna, un liek skatīties tv, kurš, es atļaušos teikt, ir pilns ar heteroseksuāļu un vardarbības propagandu (pēc tavas izpratnes par propagandēšanu).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?