Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2004-03-08 18:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: full
Mūzika:"No more lonely nights"

omm
Klausiijos vakar, traukus mazgaajot, muusu pashu Tobago disku. Ne aiz sentimenta vai kaa, bet tieshaam taa muuzika iepatikaas un bez taas vairs nevaru. Mana mamma briinas, ka es latviershu muziku arii varu paklausiities..bet ne par to staasts. Klausos muusu finaala dziesmu un ne no kaa saak asaras straumee teceet paar vaigiem. Pilniigi nedomaajot. Vienkaarshi melodija ljoti aizkustinosha un kjermenis jau ar laikam kinesteetiski atceraas, kaa tapaam dreseeti (pozitiivaa noziimee). Atmineejos muusu klases meerkji, pirmo reizi saakot gatavoties izraadei (pirms kaadaam 3 nedeeljaam) - saraudinaat senciishus un Simiiti.. praktiski jau laikam tikai pashi saraudinaajaamies.
Skolaa uzklausam tikai labas atsauksmes ( jo citaadu vienk. nav) un censhamies no jebkuras dziivas dveeseles izspiest vaardus, ka mees bijaam nu.. nu..gjeniaali. Jo savaas aciis bijaam. Un lai ko arii citi teiktu, MEES BIJAAM GJENIAALI. No way.
7dien ieshu uz teaateri. Uzmini nu, kaadu lugu? :) ;0 "Tobago", protams! :P
Klasee sarunaajaam. Esam nonaakushi liidz taadam kultuuras liimenim un taadai shiis lugas aizkustinaajuma pakaapei, ka varam 5ls tan boziedot..man liekas, muus izsviediis no zaales, jo nevareesim nedziedaat liidzi ;D
Zhetonvakara tusinjaam uz kuru es nepaliku, uuseejie pamaniijushies izkauties ar ne-muuseejiem un tagad Hansena fasaadi rotaa uzdauziits feisis. Buutu smiekliigi, ja nebuutu nepatiikami.
Dabuuju zhetonvakara un gatavoshanaas nedeeljas bilzhukus.Kriminaali no saakta gala. Viss darbiibaa, taapeec nekaadas maaxlas bildes nav. Toties atminjas...
Psihologjijaa uz haljavu 9dieku shodien ieskaitee noraavu. hehe.
Dabuuju sievieshdienas buchu shoriit no riita. Nu taa jau arii man var pielabinaaties :)

Te nekas nav iisti laagaa,
Uz Tobago, uz Tobago,
Te man vienmeer tuksha maaga,
Uz Tobago, uz Tobago..



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?