Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2004-03-07 21:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
# ! # ! #
Fantastiski skaisti. Mans zhetonu vakars. IR veerts, IR.. tumsa skatiitaaju zaalee, bet juutama aura, attieksme..nevinu neredzi, bet visus juuti, zini, ka tev priekshaa ir tas iemesls, kaadeelj tu te vispaar atrodies..un gribaas, lai ik viens uz tevi[mums] skatiitos, lai dziivotu liidzi. Kopiibas sajuuta. Savaakshanaas aplii un klusuma briidis pirms iznaaciena. Un visa kopaa savaaktaa energjija shai vieniigajai izraadei - bija. Mans Hansens arii bija perfekts un savu uzdevumu augstumos - kopsh pirmajiem meegjinaajumiem(peec kuriem biku uztraucos) mums gaaja aizvien labaak. Tad veel tikaam spiesti dejot vienaa paarii un tas ar paliidzeeja. Bet nu izraadee viss bija the best of! Abpuseeji agraak neizmantoti elementi un iipasha atraktivitaate savstarpeejo attieciibu juutu kjiimijas atteelojuma uzburshanai ;)Kopumaa emocionaali ljoti piesaatinaatas minuutes - visaas taas deja, kopdziesmas, kugja buuve un apzinja, ka esi viens mazs bet neiztruukstoshs ritentinjsh kopeejaa mehaanismaa. Pamodaas arii manii taads egocentrisks prieks, ka dejoju pashaa priekshaa ( kamdeelj maaciijos dejas arii maajaas), esmu svariiga un reizee arii sastaavdalja. Ceru, ka buus bildes un kaads buus nofilmeejis ar. Maacoties dejas tiku gan paslaveeta ( gan tikai peedeejaa meegjinaajumaa), gan pelta, jo skolotaja nekautreejaas izraadiit savu attieksmi. Piedziivoju arii prieksh 12klases diezgan netipisku audzinaashanas liidzekli - peerienu pa dibenu ;)
Gredzeni ir ok, ceremonija arii, protams bez ztrukstoshaa fzikju paaraakuma demonstreeshanas. Jo taa jau arii patiesiibaa ir! :)
Turpinu kultiveet pashsaglabaashanaas instinktu - briidii, kad ballee ( ar dzelzs vilku) kljuva paarlieku garlaiciigi, es vienkaarshi devos maajaas. nogurums jau ar peec dienas/nedeeljas baigais. apslaapeeju sevii zinjkaari palikt vieniigi taapeec, lai nepalaistu garaam, kursh paardzers jeegu un kursh ar ko salaidiis. neesmu nekaada " privaataa dziive". taa luuk. un tajaa briidii man gribeejaas siltu teeju un skatiities fabrikas koncha atkaartojumu..un kaapeec sev to liegt?
Teerps mani nepieviila.Rozaa bikses un melnaa zhakete sanaaca baigi ok. un kongresu nama koridora griida[deju placis] perfekti labi sliideeja zem augstpapeedeneem, tiiri priex kusteeties.
shodien uz "skola 2004". baigi pavaaji tur ar to iformaaciju. Juutos diezgan saskarsmes jomaa iztukshota, jo visu nedeelju naacaas nemitiigi runaaties, konsulteeties, pielauzt, noskaidrot, vienkaarshi ai neko muldeet, jo nevar jau izlikties par beigtu, ja blakus seezh klasesbiedrs un kaut kas ir jaarunaa..taa nu shodien uz izstaadi arii speciaali gaaju viena, lai nebuutu jaakomunicee. pietruukst savas telpas bishkjiit. bet nu, kas man deva, satiku divas klasesbiedrenes, bijusho klasesbiedru ( kursh mani pamudinaja iet uz vecaas skolas zhetonnieku 5dien) un pat baseinaa uztriecos virsuu bijushajai kl.biedrenei..luudzu, atstaajiem mani bishkjiit un nesekojie kaadu dieninju...pliiz..tad jau atkal buus labi, tikai tagad shauj paar striipu..okz. ieshu guleet, lai no riita celtos un maaciitos peedeejaas nedeeljas kontroldarbiem. ;(


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fassko
2004-03-08 08:06 (saite)
jauki ;) hehe man naakamnedeelj zhetonvakars

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2004-03-08 18:41 (saite)
man priex par tevi! kaa es gribeetu, lai man buutu veel viens zhetonvakars! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?