Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2004-03-06 07:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Uz Tobago!
Mana lielaa diena ir klaat. Mans zhetonvakars.
Nedeelja ir bijusi neaprakstami gruuta, bet skaista. Sava vieteeja talantu fabrika, sava raksturtipu. liidzcikveeku un atklaasmju studija. Ne bez gariigaam lomkaam, ne bez fizikaam traumaam, ne bez niknuma uz neatnaakushajiem aktieriem, taachu daudz reiz vairaak neatvairaamas miskitkas apdvesta. Un, kaa vienmeer, veel pirms viss galvenais ir noticis - mees pirmo un vieniigo reizi esam paraadiijushi savu lugu 1000galvainajam puulim Kongresu namaa - mani maac skumja, ka peec tam viss beigsies, un buus pa vecam, bet es vairs negribu pa vecam. Ikviens, kas redzeejis labaakus laikus, veirs negrib savos vecajos, un seesties skolas solaa jau nu nepavisam. Skolaa gan pavadot videeji no 9.00 - 17.00, krietni virs paraleelklashu normas, taapat neesmu drosha par lugas pilniigu iznaakshanu..bet labaak kaa visiem citiem mums buus - dziesmas, dejas, ne-tizls sizhetes, treneets gabals kopumaa..:)
Gribu dejot! Savas dejas no shiis izraades. Fizkultuuras skolotaaja muus visu nedeelju mociija, kaja saapeeja taa, ka paiet nevareejaam. Mans partneris mani pamaniijaas paara reizes zemee nomest, kaads cits cilveeks, no kura es to savu muuzhu nebuutu gaidijusi, vakar pat 3 reizes man brunchus noraava, esam pa sjo viiku safilmeeti viesaas iespeejamaas versijaas, ne vien lugaa, bet arii atbildot uz jautaajumu, piem, " Kaads ir dziives meerkjis? " uz ko es atbildeeju: " Nomirt.." un panesaas riktiigaas nekrofilaas aininjas. Okz, taadu savu klasesbiedru iepaziishanas kurshu, taadu saruvinaashanos, izshkiroshanu peec [it kaa] 2,5 gadu paziishanas, kaut arii nekad nepretendeeju uz viedokli, ka vinjus paziistu, tomeer ..
Love it all. Nezuudiet.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rigoleta
2004-03-06 15:50 (saite)
Nu tad lai visssss izdodas! Lai 1000galvainajam pūlim un (galvenais) pašiem prieks! ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2004-03-08 18:42 (saite)
pashiem bezgaliigs priex! un neko citu kaa bezgaliigus muusu slavinaajumus mees neesam gatavi dzirdeet! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]beauty
2004-03-06 15:59 (saite)
Es domāju, ka Tev viss izdosies!!! Izdzīvo katru mirkli, jo tas tāpat būs ļoti īss. Un nākamajā rītā varētu būt,ka radīsies sajūta, ka ir noslēdzies liels process dzīvītē. Būs jādodas kā jauna meklējumos! Bikuc būs tukšuma sajūta. Bet pāries:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2004-03-08 18:43 (saite)
hehe, tukshuma sajuutu paarvareeju dodoties universitaates mekleejumos. taapat kaa peec 9.kl beigshanas naakamajaa dienaa iesniedzu dokumentus AVG.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]beauty
2004-03-09 13:13 (saite)
Kas ir AVG?:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zebra
2004-03-09 16:48 (saite)
Aagenskalna Valsts gjimnaazija

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?