Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2004-02-24 08:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tobago
Vakar taisiijaam masveidaa savu otro lielo "Tobago" meegjinaaajumu..bija sameeraa jautri. Kameer veel pashi savaa valjaa njeemaamies, Matiiss uznjeemaas rezhisora lomu un bljaustiijaas, kaa kuram vajadzeetu runaat.
~ Lulla noraida kaarteejo precinieku, teikdama : "Maaminj, vinjam gan bija vaina, bet tev es, maaminj, to neteikshu!" Tas tiek pateikts gana vienaldziigaa tonii, un rezhiosors saak skaidrot: 'nu bet tev tachu tas ir kaads nosleepums! saki to taa, lai katrs arii var izteeloties, kas tur vinjam taa par vainu!' Lullai neveicas labaak. Replika:' Nu iedomaajies tachu! Vinjsh tev ir izjaucis 3 dienas austo prieviiti, es nezinu ko! Staasti to! LAbi, tas ir rupji, bet - vinjsh tevi ir izvarojis, noceelis tavu vaiadzinju kaut kaados kruumos, un maate to nedriikst zinaat. Nu kaut ko! Vinjsh ir izjaucis tavu adiikli, nu izdomaa ! Luudzu, veelreiz to pashu vietu!' ~
Kad atnaaca iistaa redzhisore, mees 2 h laikaa netikaam cauri ar vienu vieniigu ainu..Es taada diezgan nepiesieta kliistu starp inscineetajiem krigus kreesliem, ielejot nereaalu alu ( tikai kaapeec gan uz meegjinaajuma baigaam puishi izlikaas opa iistam piedzeerushies, ko?). Dazhbriid izraadot savas darbiibas neefektivitaati, pieveershu sev rezhisores uzmaniibu,kura tad noskaidro arii, ka esmu krogus meita un nezinu, kas ietilpst manos pienaakumos. Luulas lomas teelotaaja arii uzreiz ieskaka vinjas praat pareizo risinaajumu: 'lai vinja tur miicaas pa tiem kleepriem, un, kad kaads uzzsauc, lai aiziet ieliet un tad iet atpakalj tai kleepii seedeet! '
Rezhisore :'ak, njaa, atceros ka pagaajshaa meeegjinaajumaa viena meita visu laiku klaapii Hansenam seedeeja!'

okz, skolinja. shodien aerobikas sacensiibas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]beauty
2004-02-24 10:51 (saite)
Tev vajag viņiem īsto alu vienreiz saliet. Bet iesaku to nedarīt pirmizrādē:D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2004-02-24 23:12 (saite)
bet tieshi pirmizraadee! :) vispaar man shitaa meegjinaashana saak nepatikt - tas nav prieksh fizikjiem. mees nekad nesaakam meegjinat nevienu uzstaashanos aatraak kaa 1/2 h pirms pasaakuma, nekad arii taa neizmeegjinot liidz galam. un fizikji ir teicami uz improviaacju - neprognozeejamaas un nepaarbaudiitaas situaacijaas tie juutas kaa zivs uudenii. taapeec es uztraucos, ka kaut kas iestudeet vareetu nebuut mums pa speekam..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2004-02-25 00:17 (saite)
tu teici ka fizikji ir ar improvizaacijas speejaam apveltiiti cilveeki, tad jau izraadei nevajadzeetu nojukt, gan ko izdomaas uz vietas ja nu kas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]beauty
2004-02-25 14:17 (saite)
Beigu tekstus vienmēr mazāk mēģina nekā pirmās ainas! Improvizācija ir interesantāka. Ja neatceries tekstu (kas satraukumā var gadīties) vajag mēģināt improvizēt. Jo samocīts aktieris, kurš mēģina atcerēties tekstu konkrēti pa vārdam nekur neder un neliekas skatītājam interesants.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2004-02-24 20:58 (saite)
kad jums paradzēta izrāde?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2004-02-24 23:12 (saite)
6. martaa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?