Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2004-02-16 20:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: bitchy
Mūzika:Rokopera Tobago "Un tuukstoshkaart"

Nafig, nav nemaz tik viegli..juutos biku salauzta un [pa sienu] izsmeereeta. 5 stundas meegjinaajaam savu "Tobago" ar klasi. Kaa gan lai pienaaciigi nospeelee miiljaako un krogusmeitu ar chali, kursh visaadi citaadi nav sausinjsh, kuram ir augstaakaa videejaa atziime klasee, bet kursh patiesi atziistaas, ka nezin vaarda menjgeeties [fizikaalo, gariigo] noziimi!? Un veel izstaveets aktieris! Bet nospeeleet laikam var tikai to, kas tomeer daudz maz iekshaa ir..un vinja versija par attieciibu aizraushanaas faazi ir aprobezhoti neieintereseeta un pat brutaala. Bet nu es veel ceru, ka man ieliks vairaak darbiibas, ka sameegjinaasim un es dabuushu diktaak apkaart skraidiit un savu krogusmeits funkciju pildiit. Jo pusi lugas stiivi seedeet kleepii, censhoties kaa nebuut "ielusteet" neatsauciigu pretspeeleetaaju, ir diezgan nepatiikami. Es to varu, bet nu nesmu tik gjeniaala, lai viena pati to izvilktu. traucee jau biku arii taa cienja, kas man pret vinju ir. Nospriedaam jau, ka pirms izraades 50 gramus drosmei vajadzees. Jestraakais ir tas, ka tik brashai taureetaajai (mums ir 3 vai 4 dziesmas) kaa man, nav ne rindinjas teksta pashaa lugaa. un to dziesmu, kur man ar savu holandieti bija saasadziedaas, puisis vienk. iznjeema..
okz, jaaiet vakarinjaas stiprinaaties.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2004-02-17 00:05 (saite)
tā tak tikai spēle. sto gram i vsjo paratki. turās burās.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2004-02-17 17:34 (saite)
bet es nemaaku speeleeties...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]beauty
2004-02-17 15:26 (saite)
Tādi ir tie aktieri "teicamnieki". Arī man savā laikā nācās bļaut, lauzt skolotājas uzskatus par to, kam jātēlo galvenās lomas klases žetonu vakarā. Jāsaka, man bija panākumi. Paralēli skolotājai bija nervu krīze manis dēļ, bet tas tā...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2004-02-17 17:35 (saite)
njaa..bet vinjsh tieshaam ir vieniigais klases pusprofesionaalais [maaciitais, nevis tikai no dabas] aktieris..bet man jau ka teicamniecei ar peec skolotaajas domaam nevajdzeja to krogusmeitas lomu..bet es pateicu, ka to njemshu un viss.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]beauty
2004-02-17 17:43 (saite)
Tad laikam jūs abi esat iekrituši ar lomu, jo partneru saspēle jebkurā izrādē ir svarīgākais.
Pag, a tas puisis toč ir tik nesamaitāts?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zebra
2004-02-17 18:05 (saite)
es nezinu! man likaas, ka nee. un tomeer.. toties es esmu gana samaitaata. un tieshi taapeec es ar to lomu izveeleejos, lai klasee paraadiitu, ka neesmu tik pareiza.. vieniigi man tieshaam par daudz cienjas pret vinju, lai vinju taa prasti njemtu un samaitaatu..galu galaa, negribu vienas dranjkjalomas deelj sabeigt attieciibas ar tik briinishkjiigu cilveeku, kaads ir vinjsh. un vispaar es domaaju, ka buus veel labi, mums ir daudz meegjinaajumu priekshaa. tikai vajadzeetu taa kaartiigi panjemt un izrunaaties ar vinju par to visu, bet mees abi laikam mulstam. ne no teemas, bet viens no otra.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]beauty
2004-02-17 18:46 (saite)
Tieši tā - pareizākais veids - izrunāšanās. A kā tu domā - varbūt viņš ir samulsis, jo nav tevi kā "nepareizo" redzējis?...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zebra
2004-02-17 19:05 (saite)
jaa, varbuut. vispar vinja domaashana ir gana fleksibla, lai sho apstaakli apietu, bet varbuut arii nee. nu es jau arii pieljauju domu, ka vinsh savaa skolai paraleelajaa dziivee ir vairaak apbruzhaajies..un es uz to ceru.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]beauty
2004-02-17 19:45 (saite)
Gadījumā, ja šis puisis visu laiku ir slēpis, ka nav tik pareizs kā izskatās, tad gribētos redzēt, kā tu viņu piespiedīsi parādīt savu īsto (varbūtīsto) dabu...:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zebra
2004-02-17 19:58 (saite)
..speeleejot uz instinktiem un seksualitaati..ko es arii darishu, ja citas metodes neliidzees..bet ceru, ka liidz tam nebuus jaanonaak, jo, kaa jau teicu, negribu sachakareet attieciibas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]slash
2004-10-17 00:49 (saite)
diewiiga izraade + dieviiga muuzika.. mmm..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2004-10-17 12:40 (saite)
kaac te manus kopotos rakstus studee ;) nu jaa, izraade taada, ka apraudaajos pat 3. reizi uz kompja skatoties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?