Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2004-01-23 16:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vajadzība
Vai man darīt kaut ko tikai tāpēc, ka ilgu laiku to gribēju, tam gatavojos un man ir pienākusi izdevība? Un tāpēc, ka man to arī atļauj? Vai neiet uz to pasākumu, ja vienkārši šobrīd negribās, bet nav mežonīgu pret agumentu - viekārši šobrīd tas nav tas, ko es vēlētos darīt? Un otras iespējas man nebūs - palaidīšu garām. Bet iet principā..arī stulbi. Varbūt pirmo reizi dzīvē nedarīšu principā. Jā, ir nedaudz bailes, ka nožēlošu pēc tam. Īpaši, ja būs bijis jautri. Bet jāizmēģina, kā ir, kad rīkojas impulsīvi. Kad nedara tikai tāpēc, ka vajadzētu darīt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rigoleta
2004-01-23 18:37 (saite)
paga, paga... Tu tachu nerunaa par leģendāro pirts pasākumu? ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2004-01-23 19:04 (saite)
un ja nu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rigoleta
2004-01-23 19:32 (saite)
Nu tad man jāsaka, ka tu i dīwainc. Tādā gadījumā, vai maz bij jēga karsēt savu nabaga smadzeņpodu, diskutējot ar inteliģento slāvu izcelsmes sievišķi, lai visu to saoorganizētu? m?
Nu bet no otras puses... ja gribas impulsīvi, vajag pa retam arī impulsīvi. Vienīgi tā vien prasās apšaubīt, vai šāda rīcība uzskatāma par impulsīvu? ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zebra
2004-01-23 22:07 (saite)
Nu pirmaa atkaape buutu gluzhi manas domas pirms kaada laika. Kad es arii buutu aizgaajusi. Jo puuleejos tachu. jo gribeeju.
Bet tagad..negribu. Vai man jaadara, ja negribu? Nee, pat ne negribu, jo tieshaam nav lielu argumentu. Protams, es nedaudz mokos joprojaam. Un taa nebija iegaashanas strateegjija. Peec kaa varbuut izskataas. Iipashi no manu draug puses. Ja nenaaku es, nenaak veel 2 cilveeki. Un ljauzhus vinjiem traki vajadzeeja..Es pat nezinu, par ko vairs ir runa. Laikam par to, ka riikojos savaadaak kaa ar praatu parasti dariitu. Ka es izdariiju izveeli. Bet tieshaam - vai maz izdariiju?..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?