Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2004-01-12 17:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Satuntuljojos uz izgaaju pie aarsta. Pirmais parsteigums - laukaa nemaz nebija tik augsts, ka man aadu svilinaatu nost. Taa biju izteelpjusies peec 3 dienu tupeeshanas dziivoklii. Taa kaa aarsts man parakstiija veel diezgan ilgu maajaas seedeeshanu, apmetu liikumu, aizgaaju uz biblioteeku un apgaadaajos ar labu literaturu. Maikls Kraitons "Laika robezha". Kameec citiem maniem daargiem kl.biedriem buutu jaalasa Zaljaa zeme, es varu pakaifot ar 500 lpp. man daudz incantaakas literatuuras. Pati jau vien esmu sapelniijusi, jo ZZ jau vasaraa izlasiiju. Meenesi.
Taa nu ados, tamboreejos, domrakstus rakstos, maaju kaartoju, kompi chakareeju un nemaz nejuutos dikti atpuuutoshamies. Gribu speeleet bridzhu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sivns_sniegaa
2004-01-13 11:14 (saite)
mjaa, es arii taakaa itkaa slimojos pa maaju, bet es peec divaam dienaam jau vairs diez ko neiefanoju. domaaju ko visu ko buusu iekaveejusi ieks to skol un ka netiksu 6dien snovot. vispaar man liekas visai garlaiciiga padariisana taa slimoshana.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2004-01-13 11:48 (saite)
Nu jaa. Taa jau ir. tikai es veel cenjshos neiebraukt tajaa, ko kaveeju. Staastu sev, ka vaacu valodaa man taapat vienmeer ir garlaiciigi, ka biologjiju es ciest nevaru un arii fizika nav tas, peec kaa es ilgojos..pagaidaam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?