Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2004-01-09 17:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man jau pashai visu laiku liekaas, ka taa nav, bet patiesiibaa draugi daudz pasaka par cilveeku. Nu tjipa peec draugiem var spriest. Lasu dazhaadu cilvju frendlistes un man bilde priekshaa veidojas. Iipashi par taadiem mazpaziistamiem. I par raksturu, i par dziives veertiibaam, i par dienas saturu, i par zhurnaala lietoshanas noluukiem, i par dzazhaadu cilveeku sugu pienjemshanu/ nepienjemshanu un mikro vidi. ar shaadu domu kritiski paveerteeju savu frendlisti. Nu jaa. Kaa ir, taa ir. Pashai liekas sameeraa haotiska, bet katram cilveekam ir sava noziime tajaa. Katrs dod savu artavu manaa pashteelaa. un katram ir savs iemesls un suutiiba ieksh manu frendu loka. Kaadreiz bija veelme apkopot, kaadas manas raxtrura puses vai pagaatnes eenas katrs atsedz. Bet sapratu, ka iluuzijas maina savu noskanju un beidz pastaaveet, ja taas censhas piedeeveet vaardiem . Lai taa ar paliek.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rigoleta
2004-01-09 18:32 (saite)
...bet patiesiibaa draugi daudz pasaka par cilveeku.
Nu var jau būt. Bet pilnīgi neko nepasaka teikums: "Pasaki, kas ir tavi draugi, un es pateikšu, kas esi tu pats".
Tas ir pārbaudīts :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2004-01-09 19:07 (saite)
nee, PAVISAm nav taa,ka "pasaki, kas ir tavi draugi.." Es ar tam negribeetu piekrist. Nekaadiigi. Stulbi skan, bet dazhreiz es sevi gribeetu veerteet augstaak par saviem draugiem. Bet varbuut vinji nemaz nav mani draugi..kas zin. Vismaz es negribu, ka mani veertee tajaas pashaas kategorijaas, kuraas vinjus. Jo nejau visrspuseejo un pirmo iespaidu deelj ( kas biezhi arii nav tie pozitiivaakie, jo man galvenokaart draugos ir nestandarta cilvji) vinji ir mani draugi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rigoleta
2004-01-09 21:28 (saite)
Hmm, interesanti par tām kategorijām. Nu nezinu. Mani tas nekad nav uztraucis, jo manā šaurajā draugu un plašajā paziņu lokā ir tik daudz cilvēku, kuri ir no manis atšķirīgi... dažubrīd pat līdz galējībām. Un tas mani priecē, jo pašam ar sevi, protams, ir labi būt draugos, bet vēl labāk ir aizvērt vienu aci un paskatīties lielajā pasaules teleskopā ar otru :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?