Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2003-12-29 20:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nopeldēju 450 metru. Principā jau mani nelaida baseinā, jo neesot trenera. Tad kaads iepiiksteejaas, ka kaads jau esot un mani palaida. Ilgi mirku dushaas un centos sev iestaastiit, ka gan jau buus labi un nemaz tik auksts tas uudens nav..pienaaku pie baseina - viss tumsh. Nevienas lampas. Gaisma tik, cik no āra naak. UN trenera ar nav. Uudens raams kaa piens sestdienas vakaraa. Minstinos, jo zinu,ka bez trenera nedrikstu baseinaa lekt. No otras puses zinu, ka sho baseinu paziistu 10 gadus un man trenera nevajg..bet ja nu? Ari pieredzeejushiem peldeetaajiem gadaas kjibeles..un nosliikshana. Pameerceeju kaajas iikshkji no uudens parbagaatajaa baseinaa. Paarcilaaju domaas, ka man tachu var sareibt galva, nokristies asinsspiediens un es varu nogjiibt..un neviens mani neizglaabs. Taadas jautaajums myself - vai es esmu ar mieru sheit nomirt? Atbilde- jaa, un lecu iekshaa.

Es plaanoju, kaadus cilveekus aicinat uz savaam kaazaam. Kaadus paziņas, kurus radinjus..Es tieshaam par to nopietni domaaju. Tikai..nu jaa, nav ar ko preceeties ( ar lii shito situaaciju reiz atrunaajaam :) ). Kaut gan, ir viena versija, svaiga. Peedeejaa laikaa skatos uz praatiigajiem, miermiiliigajiem, noturiigajiem, nekarstasiniigajiem, varbuut pat garlaiciigajiem sirdsapzinjas cilveekiem. APnicis man pa daudzaam rokaam viljaaties, ar azartiskajiem viendieniishiem apkaart tuseet. Gribu mieru, gribu gjimeni. Man vairs nav energjijas. Savos 18 juutos nogurusi no dziives. Man pat negribaas taalaak par 1. veikalu apgjeerbu mekleet, uz ko kaadreiz biju tik naska..vai tas ir normaali?
Ok, atpakalj pie taas vieniigaas versijas. Nav man nekaadu romantisku juutu pret vinju, tikai raksturs labs. Man vienkaarshi liekas, ka mees vareetu jauki un saticiigi sadziivot, savu biznesinju taisiit, iet uz maakslas izstaadeem, vakaros iedzert konjaku un par it visu runaat..man pat nevajag vairs seksa dievu.
Uzkloneejiet prieksh manis shii cilveeka kopiju! Vai varbuut pa vidu starp Zaljaas zemes apsprieshanu vienkaarsji uzprasiit vinjam, vai vinjsh negrib mani preceet? Bljaa, es laikam juudzos, bet man tas pat neliktos nenormaali un neispeejami.

Jau 4 stundu speeleeju bridzhu. Tas gan laikam vairs nav iisti normaali.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lii
2003-12-29 22:50 (saite)
vai tas ir normaali? manupraat jaa. es 2 gadu laikaa pieskarties sev esmu ljaavusi 2. un man tas liekas tikai normaali, jo taa teikt , bez miilestiibas nepisos. (atvainojos)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-12-30 10:48 (saite)
Saproti, tur jau tas sviests ar maniim, ka man tas storijs nav tik nevainiigs kaa tev. No vienas puses taa ir bijusi manis pashas izveele ar ko/cik biezhi/kados apstaakljos piities ar vai bez miilestiibas, no otras es domaaju, kaapeec gan es taa daru un kaapeec chakareeju savu dziivi un nervus..Labi, varbuut nav runa par paarguleeshanu, bet anyway par ielaishanos intiimos sakaros..un lielaakoties BEZ miilestiibas. Jo sexuaalaas veetras manii plosaas DAUDZ pamatiigaak kaa jebkura sapraata dzirksts vai nevainojamaa audzinaashana.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tnt
2003-12-30 04:58 (saite)
ech taada taa dziive, gribot daudz nesanjem neko... tgd kau4kaa kuljos shai saulee :) aii jaatin guleet lai izgaist dienas iluuzijas...

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?