Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2003-12-27 20:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
uh.2 dienas nebija neta..mana i-neta provaidera daavana x-masos? Bet mekas. Miers virs zemes un cilveekiem labs praats! Gana darbinja man bija arii uz sava cietaa. Sadzeest nevajadziigos failinjus, sachekot nolaadeeto muuziku ( man patiik vaarda "nolaadeets" duaalaa noziime ), konstateet, kuras speeles nekad vairs nespeeleeshu un atguut 1,5 Gb cietnja. Noskatiities Matrix Revolutions ( taadaa kapitaali krutaa versijaa, ka var dzirdeet zaalee seedosho klepu un smieklus..).Hei, jaa, kaadam nav 2. un/vai 3. Matrixa scenaarijs atradies? Me nodereetu. Pliiz!
Vakar eedu briinumgardu picu sveces gaismaa ( jaa , arii ar enekriibu dazhreiz probleemas), taisiijaam karstviinu. Ne to suslu no tetrapakas, bet normaalu, aromaatisku sarkanviinu ( par >0.99 Ls) ar pashu klaat pieliktaam garshvielaam..un, taa kaa ir Ziemassveetki, tad meerenaa shmigaa dziivoju pat maajaas..nu i laiki pienaakushi!:)
Man nekad nav bijushas probleemas ar savu vaardu -I like it. Bet,kad mana maasiica mani reizes 50 tajaa nosauca, es saaku to ieniist..kaapeec gan visi radinji man atriebjas par vinjiem nodariitajaam beerniibas traumaam(no manas puses)!? yo..
Nopirkaam blenderi. Un nu kulju visu, kas vien ljaujas..izstaastiet kaads saldeejuma kokteilja pareizaas attieciibas!Nav 2:1 (sald:sula)? Kau kaa nebija labi.Un uzpuuteni var minuutes laikaa uzputot, ne taa kaa ar rokas.JOgurts ar pienu gan garshoja nedaudz..diivaini. :)
Boheema.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fassko
2003-12-27 20:52 (saite)
hmm m,an arii k-kas ar netu nebij kaartiibaa, bet tik traki gan nebija ;) Njaa ik pa laicinjam vaig sasortot HDD

(Atbildēt uz šo)


[info]lii
2003-12-28 13:21 (saite)
es atljaavos uzzvaniit puisim, kuru esmu ieceelusi par atbildiigo manaa neta buushanaa, un pazinjojot, ka ziemassveetki ir briinumu laiks, paluudzu vai sveetkos man briinumainaa kaartaa nevareetu sachinjiit aatraaku netu. domaats, dariits.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-12-28 17:18 (saite)
Tev dikti leens? Nu me likaas, ka me leens, liidz ieraudziiju neta aatrumu manaa programmeeshanaa un dazhos interneta klubos..un me saprata, ka me aatrs! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?