Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2003-12-25 17:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Skatos savaa jaunajaa 17" 100% ( matemaatisko kljuudu nereekjinot) monitoraa. Ziemassveetki. Tas noziimee, ka jaavelk no apputeejushaas WHS chupas laukaa "Chetras istabas" un jaaaicina draugi - tipisks X-mas produkts. Egles nav - savaa istbas lapaugaa esmu sakaarusi paaris ploshkas liesmaa mirguljojushus kompaktdiskus ( CD driver un monitora kraasu reguleeshanas manuaali), logaa karaajas Radiohad (nu sorry, nav maneejie) bruunaa lente, ko izvilku no kasetes, lampinjas, "sniega pika" un veel paaris siidzhi. Zalji ir kaktusi, sukulenti un viens mazmaziitinjsh egles zarinjsh smarzhai. Me juutas komerciaala. Bet anyway jauka. Virs balkona sakaaru visbezgaumiigaakaas viitnes un bumbas ( atlasiitas peec XL kriteerija), lai attaisnotu teicienu - "nu gluzhi kaa ziemsveetku egliite".
Ok.

-See you later, aligator!
-In a while, crocodile!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tnt
2003-12-25 17:54 (saite)
;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-12-25 18:10 (saite)
:)
Veel kaads vientuljsh kliideejs pa interneta aareem zinesveetkos? Nu vismaz bridzha lapaa gana pilns!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fassko
2003-12-25 18:12 (saite)
jautri ziemassveetki ;) btw kaac tev monis i ?
un palds par apsveikumu :) Tev arii Prieciigus Z-sveetkus :)))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-12-25 18:18 (saite)
Samsung.SyncMaster 753DFX. :)
I par apsveikumu me pamudinaaja kaads cits apsveikums agraak no riita, ko sutiija kaada cita zhurnaaliste. Gallligi negaidiiti. Un es sapratu, ka frendi jau dziivo arii nezinaami onlainaa..un sadomaaju barinju, kuri no manas puses sho laipniibu buutu izpalniijushies. Tomeer savu epastu ieksh journal uzraadiijushi tikai dazhi no tiem. Paareejie pashi vainiigi! prieciigus!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rigoleta
2003-12-25 18:37 (saite)
zhurnaaliste
he hee ;))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zebra
2003-12-27 09:56 (saite)
Nu a vai ta nee?:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fassko
2003-12-25 19:26 (saite)
hehe, par ko tad es taadu ieveeriibu esmu izpelniijies? :D btw tam Samsung modelim diezgan maza izkjirtspeeja, bet ja nestraadaa ar lieliem atteeliem tad arii vairaak par 1280 x 1024 ieksh 65 Hz frekvences arii nevaig ;)
Es personiigi uzticos CTX, taadelej ka leets, un saliidzinossi par to passu cenu visaugstaakaa kvalitaate! Bet varbuu tikai es to domaaju ...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hashtreck
2003-12-26 14:53 (saite)
Hekhee man tieshi taadz pac monis, vienigais ka pirks paris gadus senaak kad tas pikoja dadudzkart dargak... taa arii kip tava z-svetku davana?... /me jau sen neko daavanaas nesanjem,... egliite cmuka maza @ pc, speciali neizpushkjoju, dabigak izskataz kkaa cmukaak... egleem nepatik dekoori... visp shie x-masi japavada darbaa, taga tik taa ieskreju uz paaris h paguljaat... labi svsc... A tas teiciens par aligatoru un krokodiili nav no vienas vardien pa tv raadiitas xmasu filmas? (tik tur tas patninsjh bij 2x garaax) mmmkey...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-12-27 10:03 (saite)
Nu ta peec kaartas:
monis pa daljai ir x-mas daavana, vismaz man patiikaas. Spiiguljojoshas egliizhu mantinjas kartaa zinjaa buutu sliktaak nekaaa " nenosleepumains" un zem egliites nepabaazhams, bet visnotalj gaidiits datora atribuuts, kas manu skatu sava kompja iekshienee padara daudz skaidraaku :)
Juutos liidzi par straadaashanu..me vismaz izguleeties dabuu pa x-masiem.
Par tiem reptiljiem nezinu, mozh i no TV. Man iemaaciija kaada norveegjiete, kas bija atbraukusi mums shucee anglju valodu pasniegt. Bet tas teiciens jau laikam wide spread.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?