Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2003-12-21 17:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Ronan Keating "Turn It On"

Vakarvakara jaukais Betas/Alfas Ziemassveetku pasaakums. Tapu apskurbusi. Nu ljoti jauks iznaaca, arii bez alkahola un citiem stimulatoriem. Speeleejaam speeles, dziedzaajaam, eedaam, runaajaamies, klausiijaamies muuziku, dejojaam, raxtiijaam labus vaardus un smeejaamies..daudz smeejaamies. Es tachu jau zinaaju, ka taa var. tikai biju nedaudz aizmirsusi. Atveertiiba, cilveeku siltums, smarzhiigas sveciites, nedaudz iereibushi, bet laadziigi un nokauneejushies cilveecinji, galvu reibinoshas dejas, kaarteejaa valsha maaciishanaas.:) Izdejojos gan ar 2metriigajiem, gan 1,5 metriigajiem un ar visiem labi - kaads mani "izstiepa" TAADAAS viraazhaas pa visu zaali, ka vieniigais, ko atminos, bija vinja teiktais: "Nebaidies, es tevi notureeshu!" Citam es paskatiijos aciis un uzrakstiiju uz muguras (kur bija piesprausta lapa) to, cik superiigs un miiljsh cilveeks man vinjsh ir. Taapat. Aiz siltuma. Nezinu, peedeejaa laikaa es tik briivi un atklaati speeju pateikt cilveekam visu to labo, ko es par vinju domaaju. Nebaidoties no zemtextiem, jo taadu nav. Sarunaaju arii sev riitam bridzha partneri, superkruto Ciimuru no 1. gjimnaazijas. Vismaz jautri buus..:) Vispaar ar 1. gjimeni gauzhaam labi sapratos. NEtipiski. Taadas atvadas, taadi apskaavieni! Un nebaidiijos skatiities aciis cilveekiem, no kuriem it kaa neapzinaatis izvairos, jo man liekas, ka vinji nav maneejie un meegjina man kaadreiz braukt virsuu. Es paarvareeju to sevii, ne jau vinjos. Ar smaidu, tieshumu un atklaatiibu..man priex par sevi.
Love u all.


Un jaa - kursh grib pievienoties uz pirti kau kur Gailjezeraa 26. vai 30. decembrii daudz maz vidusskolas meitenju kompaanijaa ( pirts ap 2 LS), tas dara to zinaamu!:)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rigoleta
2003-12-21 20:33 (saite)
Heh, es arī vakar kaut kādu tehnisku traucējumu dēļ sāku apcerēt to, ka man prieks (šogad kaut kā īpaši) iepriecināt cilvēkus vienkārši tāpat. Tāda bērnišķīga sajūsma pārņem manu cinisko sirdi, redzot, kā cilvēks pārvēršas. Man prieks, ka ir mainījusies mana attieksme pret ne vienu vien cilvēku, kuru šā vai tā jāsatiek ik dienas, un ka tas jau ir gandrīz patīkami.

Lai miers virs zemes un nemiera gariem labs prāts!:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-12-21 20:50 (saite)
Jaa! Lai top gaisma! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?