Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2003-12-19 20:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Taada diena. Viegli apgarota, dazhaadu cilveeku un sajuutu garamtiecoshos pieskaarienu apdvesta. Taada puukaini miglaina. No riita, braucot uz shuci peec lieciibinjas, busaa satieku [info]hashtreck, ar kuru iisteniibaa(ja iisteniiba = pretstats vistuaalajam) dikti sen nebija runaac. Riic taatad labs un pozitiivs. Jauka satikshanaas.
Skolaa savu x-mas diezminju reaali nojaucaam. Bet tas nekas. Kaa vienmeer, Klegere man pasniedz lieciibu (vai gan shai skolaa ir bijis savaadaak?). Klasee saruupeec silts un gards klinjgjeris, raxtam viens otram veeleejumus.Paaris cilveekiem uzrakstiiju kaut ko patiehsaam labu. Un pati sajutos labi. Jo no sirds. No pilnas, laimiigas sirds. Un aciis redzeeju, ka aizgaaja. Liidz otrai sirdij. Bet tieshaam - vaardi nemaksaa neko, bet var dot TIK daudz.. Un kaads cilveeks man atvainojaas. Taatad varbuut mees nesam zudusii paaudze.
Visu laiku tapu domaajusi, ka , varbuut arii laimiigaa kaartaa, shii klase (t.i. - es vinjai ) man nepiekjersies pie sirds un no skolas aizieshu kaa balta lapa. Lielaa meeraa taa arii ir. Un tomeer shobriid saprotu, ka IR tajaa paaris cilveeki, ko vareetu ieskraapeet savaa sirdii. Ar kuriem man buutu labaak. Un tie pat nav tie, ar kuriem es vairaak runaajos vai pavadu kopaa laiku. Taadi, ar kuriem peec paaris paarmiitiem teikumiem es juutu - jaa, ir saveejais. Sapratiis. Un ir sapratushi. Vai nu vairs vajag? CIk tad daudz, un mees shkjirsimies. Vai vairs ir veerts cirst reetas?
Nu jaa, varbuut ka riits bija tik puukains arii pagaajushaas nakc deelj :)
Me riit atkal 2 dienaakshu nonstop tusinjsh ar alfieshiem. Disene. Cietvielu fizikas instituuts. Maybe Richiju satikjshu. Patiesiibaa gribeetos. Redzeet vinju no sava jaunaa skatu punkta. Parunaaties. Redzeet, vai arii vinjsh nav dziivojis savu dziivi taalaak...

WANTAD ! mekleeju steidzami partneri 22.12 RV1G riikotajam bridzha turniiram skoleeniem/studentiem. PIrmdien no 10.00-15.00 klubaa Gamblings kau kur uz Briiviibas ielas. Speeleeju naturaali, bet apziniigi. Esmu redzeejusi arii prec. Piesakaas kaads prosta uzspeeleet griboshs indiviids, kuru nav samaitaajusi kaare peec naudas!:)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2003-12-20 01:08 (saite)
he paņemsi mani?! izrietot no tā, ka neprotu spēlēt to spēli, un nekad ar neesmu redzējusi ne arī mēģinājusi to spēli.
____
Skoliņā pēdējā diena, Liecība gan jau ka laba?! hm tu ar ej uz CFI tusu?! un vēlu tev arī nodzīvot ar Z.S. sajūtu sirdī vismaz līdz Z.S.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-12-21 18:20 (saite)
Lieciiba protams laba, savaadaakas man nemeedz buut! Un gariigo nemaitaa pat tas, ka dazhu alfieshi raudaaja par savu videejo atziimi 8.3 ( nu slikta, protams!), bet man ir "tikai" 7.75. Es zinu,kaa es to dabuuju, un, ka taa ir manis pashas izsista. uN me ir labi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?