Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2003-12-19 20:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Posts par vakardienu
Biologjijas stundaa pildu anketu, kur jautājums: "Vai tu smēķē?" Atbilzhu varianti jā, nē un neregulāri. Me automaatiski roka velk uz 'nē' pusi, kad pusceljā apstājos un padomāju: johaidī, vai 5 cigaretes nepilnas nedēļas laikaa ir 'nē' un pat 'neregulaariri' ne!? Baac, vai es tiehsaam smeekjeetu? Nee, ar mani tas nenotix..cilveex ir utopists cik ilgi vien iespeejams. Es velku kaarteejo duumu un nesaistu to ar sevi - laikam jau, jo citaadi es sev to nenodariitu. Un tomeer es nicinu visus manas klases smeekjeetaaju barus..jo muusu iemesli ir atshkjiriigi. ok, es nesaku, ka pati neesmu vainiiga, bet dalju atbildiibas uzvelju izgliitiibas sisteemai, sabiedriibas stereotipiem, manam nebeidzamajam stresam skolaa un no taa izrietoshajaam extreemajaam izklaides metodeem. Izstaastiet, kas ar mani notix, ja es nebeigshu!!! Man ir bail..
Es padomaaju par taam reizeem, kad smeekjeeju. Ja tas ir noticis kl.biedru sabiedriibaa, tad tas ir aiz necienjas pret vinjiem. Sak, skatieties un priecaajieties, ja domaajat, ka mani redzat maitaajoties..Jo patiesiibaa smeekjeeshana me ir intiima un personiiga lieta - tikshana galaa ar saviem nerviem, ar paarslodzes sekaam. Un tas nav plashaakai sabiedriibai. Tajaa pat laikaa es apzinos savu vaajumu un neviens mans iisteni tuvs draugs vai puisis mani nekad nav redzeejis mani kurijam. Un neredzees. Ar labiem pazinjaam un draugiem var. Vinji mani nekritizees. Vismaz ne taadaa meeraa, kaa to pie sirds es njemtu no savaam autoritaateem.
Ej. Es eju kost.
Vai ir veerts maaciities uz 7-9, ja tajaa pat laikaa taa visa rezultaataa es degradeejos gjeomertiskaas progresijas aatrumaa?


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?