Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2003-12-14 17:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Speeleeju bridzhu. Ar Norveegji, Korejieti, Japaani, USieti, Singapuurieti u.c...onlainaa, protams. Un juutos maza, melna un nezinosha..ar savu naturaalo sisteemu, par kuru ik peec soliijuma partneris man atgaadina, ka , piem, "3 spad ask u for 3NT" or something like that..tas, ka manus transferus neviens neuztver, jau laikam nevienu neiteresee.
Ej. LAbas briivdienas. 2 dienas dzeeru, labs gariigais joprojaam. Un kas par eestgribu!..

ok, sho dieninju nodziivoju sveetsviniigaa nekaa iipasha nedariishanaa.Un konstateeju, ka arii 21. gs un it kaa valsts galvaspilseetaa es nevaru dabuut mencas fileju, zhaaveetas renjgjes un svaigu maizi sveetdienas dienaa..2 h novazaajoties pa 2 Rigas mikrorajoniem, augstaakmineetaas eedamlietas pusdienaam arii neatradu.

Labi. JAaiet peldeet.
Riit atkal saakas joki. Skola.
sapratu, ka patieshaam ir iespeejams visu naudzu nodzert. Pie tam - ne ipashi ilgaa laikaa. Gribeetos padziivot kaadas 4 dienas pastaaviigaa shmigaa un tusinjaa. In tereses peec. Lai izjustu vairaaku kultuuru labumus un sajuutas. Varbuut kaadreiz. Kad sanjemshu mantojumu no kaada aarzemju onkas :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hashtreck
2003-12-14 19:54 (saite)
tas bridzjsh i saresggjitz gaams? Bik rodas interese, moka kas incantz... a lai patstavigi shmigotu tachj ipashas nozimes budzjetam naf, kip pat preteji, jo mazak naudaz jo vairak dzer...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-12-14 21:38 (saite)
Nu sarezhgjitaax par durakiem i :) nee nu kaa skataas - shahaa jau ar iemaaciities gaajienus nav nekas paardabisks, bet tas veel negarantee speeleeshanas prasmes. Nu es domaaju, ka tas ir reaali njemams ar daudz maz neblondu sapraatu. ME patiik! Riktiigi azartaa pavelk. Daudz maz dzhentelmenju speele un nekaada sakara ar naudu.
Redz, ar to dzershanu i taa, ka es jau negribu tikai visu laiku alu vai shnjabi pumpeet, bet gan kaadu normaalu vinchiku, vermutu, sidrinju. Protams, pirmie sanaak leetaak, bet mans kunjgjis to ilgsoshi netur..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?