Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2003-12-12 22:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mans plashi sludinaatais pasaakums - piedzerties 5dienas (t.i.- shajaa) vakaraa pa daljai iistenojas. Taa kaa draudzene taisa kaardinoshu tusinju pie sevis riit, ar bljaushanu, muzonu, puspaziistamu sabiedriibu, alkashu, smeekjeeshanu, gruzonu un shodien ar mani nebija gatava sadzert, tad me tikai 1 nulle 5 Esti alinju izraava. Nu vieglam noreibumam, dziives sajuutas miikstinaashanai, briiviibas apzinaashanai un personiigo pretrunu nomaskeeshanai me pietiek..Ak jaa, dzershanas iemesls bija gauzhaam prozaisks - esmu nodziivojusi liidz shai dienai, liidz atziimju izlikshanai, peedeejiem shii semestra exaameniem (anglene..) un dabuujusi 7 semestrii gjeomerijaa. Peedeejo darbu uzraxtiiju uz 8 :) :)

Vakar bridzhaa izraadiijaas turniirs. So speeleejaam, speeleejam..liidz peec 3 h mochiishanas noraavaam ar Ingu paarii 1. vietu!!! Nu neormaali kruta. Turklaat muus veel sakaardinaaja/sabiedeeja ar darba ( nu jaa- nu jau darba, ne izklaides) plaanu, ja gribam starteet vasaraa sievieshu chempii Praagaa..so sii uzvara mani sakaardinaaja, un bridzhs tieshaam ir viena laba lieta..tikai, vai taa ir laba taapeec,ka me nav obligaata un vai buus laba arii peec piespiedu speeleeshanas/maaciishanaas/citu pasaakumu ziedoshanas ?!? So mums bez 4dienas teorijas dienaam veel jaarod laix un kompaanija izspeeleet vismaz 32 partijas nedeeljaa un jaapiedalaas visos Kurzemes turniiros. Nez, speeleehsana internetaa skaitaas? Ja nopirkshu normaalu monitoru, saakshu mochiit. Progas jau sen nolaadeetas staav..
SO ieraudziijaam, ka Aivars laikam sadabuujis kaartiibaa Druvas Duuzha bildes ieksh neta...visi fascineeti tik skatiijaas uz taam "situaaciju komeedijaam". UN kad speeles laikaa tika pazinjots, ka atrastas arii disenes bildes, atskaneeja vienots uzskats: "Nu tik saaxies pornograafija!" Nu gandriiz..dazhaas bildees me ar citaam savas komandas meiteneem un barinju igaunju/lietuviehsu/latvieshu vechu taadaas prieka nama aininjaas..bet bija jautri..
Un veel - sapratu, ka paparaci kamera dazhreiz izmantota pret pashu paparaci..un AIvars nebija vieniigais, kuram vajadzeeja uzteaukties, vai vinja sieva netix piesuutiitas bildes no shii pasaakuma ( ar citu skulji, protams). Uzzinaaju sho to jaunu ( un saapiigu) par sava Igaunja piedzivojumiem Druvaa "pirmas manis eeraa". Viirietis.
Me laikam emocionaala atkariiba radusies. negribu buut shajaas rindinjaas rupja, bet manas sajuutas var raxturot:
******, gribu piedzerties un ******* Igauni. Neko vairaak. Un ne jau negatiivaa noziimee. Bet nevaru. Audzinaashana. ****** ! Maibe no alus. Igaunju alus. Labs (un leets) bija. Bet galu galaa - lai jau vinjsh nodzeras. Buus par vineu dzeeraaju mazaak. Tikai igaunis. Palix vairaak latviehsu. Neljaujiem man vairaa runaat, es jau saku pat to, ko nedomaaju. Apzinjas drumslas.

ok, paaris bilzhu adresiishi:
http://www.bridge.lv/faili/Druva%20pictures/DSC02201.JPG

http://www.bridge.lv/faili/Druva%20pictures/DSC02215.JPG

http://www.bridge.lv/faili/Druva%20pictures/DSC02225.JPG

Cenzeec.
Un jaa- kaapeec journal peedeejaa laikaa bremzee? Ne poll straadaa, ne saites..


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2003-12-12 23:24 (saite)
tā tā bildēs esi tu kura? hmm apsveicu tevi ar labām atzīmēm, ja tās ir labas priekš tevis :P ok take care.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-12-13 15:40 (saite)
me ir zilaa dzhempariitii un svaarcinjos..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2003-12-13 18:42 (saite)
ahaa re kaaa! :)) jaukii

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?