Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2003-12-09 22:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Yea. Nupat pabeidzu savu peediigo shaasemestra (cerams!) eseju - par Briiviibas ciinjaam. Eedu kjiinas kaapstu&tomatu salaatus (ir ok!)un domaju, ka esmu nopelniijusi teeju ar shokolaadi pirms gleetieshanas.

Ak, ja. Esmu atradusi ko labu prieksh sevis literatuuraa. Mani jau taapat piesaistiija vaards 'eksistenciaalisms', taapeec izveeleejos modernaa trimdas literatuuraa lasiit Gunti Zarinju ar savu "Dveeselju bojaa eju". Un ir tas tieshi tas, kas man vajadziigs! Vismaz shajaa laikmetaa..nekaa lieka, nekaa kruzuljaini spiiguljojosha..tikai skaudri sinsikais reaalisms. Gandriiz vai journal stilaa, cari juutams. Me patiik! Tikai nezinu, kaa lai no taa atsauksmi izspiezh..

Nu jaa. Un jo projaam neieredzu viirieshus. Uz kaadu bridi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2003-12-10 13:53 (saite)
hmm jums tur elīgi daudz esejas jāraksta ... gii bet skaities fizikas klasē?!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-12-10 13:58 (saite)
jaa, tieshi taa! KAtram uchukam savas diivainiibas, savas prasiibas un sava PERSONIIBA, kas censhas paar mums domineet visos iespeejamos un neiespeejamos veidos..taapeec jau es ir ieksh AVG fizikjiem, nevis kaut kur apshuciemaa, jo te murgains ir IT VISS, ne tikai mana specialitaate..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lii
2003-12-10 15:24 (saite)
miiljaa,un nekad nepaarstaaj to dariit(par tiem viirieshiem es domaaju). jo tikai ieniistot vinjus tu saac sapaest, cik patiesiibaa ljoti vinji tev ir vajadziigi. un tu tachu zini muuzhseno patiesiibu, par miileeshanu un ieniishanu reizee. tas nostraadaa un darbojas vienkaarshi gjenioiaali. es gan peedeejaa laikaa esmu saakusi ieniist sevi par to, ka miilu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-12-10 17:40 (saite)
:)
Njaa..briizhos, kad es atrodu kaadu indiviidu, kursh liekas taac, ka pat vareetu vinju neieniist un saaku arii izraadiit kaut kaadas neieniishanas paziimes, vinjsh izdara kaut ko TAADU (vai biezhaak- neizdara neko) par ko vinju atkal var saakt ieniist! Un vairaak par citaam reizeem..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?