Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2003-11-15 19:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Jurjāns / kantāte "Tēvijai"

Dzijtinjas
Me atkal juutas neveseliiga, esot 3 dienas laika truukuma deelj atgriezta (vai atgriesta?) no my sweet little compy <== :) buu..taa nu taa dziive iet/steidzaas.
Nothing special. Just life. At last I live not exist. Live for all 90 %.
Juutos paarzinosha Riigas dziju veikalos. 3 no tiem ( vieniigos veeraa njemamos, ko zinaaju vai uzzinaaju) esu izkjemmejusi un nu me ir 2 apaljas ficiites violeti/sarkani/rozaa/zaljas dzijas, kura jaaada ar 12 (!!!) nr. adataam..dikti puukaina, taada kaa pliisha rotaljljietas, miixta un, cerams, silta..buus me cepuriite..Buus. Jociigi gan sanaaca, ka 9.nr adatas me izmaxaaja tik pat cik visa dzija kopaa..:( Taa nu es tureeshu sevi pie vaarda adiit veel, lai adatas atmaxaatos. Dzemperim ar vajadzeetu dereet. Home lielaakas par 6. nr nebija. Dziive i daarga :(
Iznaacu no veicha un pareekjinaaju, ka par tiem 6 LS es tak vareeju cepuri veesi nopirkt..Skaamumaa ideja, ka jaaada radaas, kad uniitii noskatiiju cepuriiti par 15Ls, kuras materiaali pashai izmaxatu 2/3 mazaak. Peec tam jau Stokmanaa ieraudziiju arii citas, jaukaakas un leetaakas (a kursh teica, ka tur viss tik no 100 ls saakas!?). BEt neviena nebija PERFEKTI tas, ko gribu - viena par lielu, vienai kaads tonis neder shallei utt.. Beigaas dzijas mekleeshana jau paarveertaas par principa leitu, un es pat buutu maybe nopirmkusi dziju 2x daargaaku kaa veikalaa cepure - stuurgalviibas deelj :)
Kaadu ~ 10 reizi skatos Ro video dziesmai "Lost for words", kachaaju nost MatrixIII, priecaajos par 6dienas vakaru, tuvojoshas Fabrikas konci, iepeeju riit izguleeties un dziivi. Jaa, un vienatni. Peedeejaa laikaa es jau aizmirsu, kas taa taada.

P.S. Fizikas fakultaates kopmiitnes ir gauzhaam jaukas. Cilveeki tajaas arii.
P.P.S. Diez, Forum CInemas 1dien cenas buus kaa darbdienaa? SHodien bija kaa briivdienaa..



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]spocins
2003-11-15 22:56 (saite)
ehh... adīju savam mīļcilvēciņam šalli. izvērtās tas par diezgan dārgu pasākumu, bet nu efekts ar bij to vērts :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-11-15 23:17 (saite)
Jauki! Jap, zheel, ka shii nodarbe ir TIK expensive palikusies..:(..maz vairs tur finansiaalaa izdeviiguma paliek, tikai pashas darboshanaas priex..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zintish
2003-11-16 01:12 (saite)
mjaa. es shalliiti gribeeju. un neredzeeju nekur taadu, kaadu gribu. un taas, kuras redzeeju maksaaja vismaz 15ls. un nopirku dziju. taa kaa adaamadatas man jau bija, tas izmaksaaja ap 4ls. un uzadiiju sev shalliiti. jau otro savaa muuzjaa. tagad man ir divas, viena rudenim, viena ziemai.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-11-16 20:49 (saite)
Jauki!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2003-11-16 15:09 (saite)
es lidz shai baltai dienai neesmu neko iemaciijusies adiit. Skolaa man adiija tantes, jo pati nemaceeju.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-11-16 20:47 (saite)
Nu ko lai saka - Bad girl! Starp citu, rokdarbi nav vecmodiigi - labs veids kaa relaxeeties un apzinaaties sevi labaaku!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lii
2003-11-16 21:41 (saite)
atljaushos tev piekrists. jau kaadu otro nedeelju adu vienam cilveekam vesti. uzadiju, izaardiju atkal uzadiju. patiikmi pat. visjautraak to ir meegjinaat dariit briizhos, kad nu galiigi nav iespeejam sakoncentreeties...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zebra
2003-11-16 22:05 (saite)
un visvairaak to gribas dariit briizhos, kad ir vismazaak laika to dariit..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2003-11-17 01:16 (saite)
k-kur patiesibas ir tam sacitam. Ja iemacishos adiit tad vareshu sev cimdu parus uzadiit.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?