Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2003-10-23 11:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Radi ciemos; Dentists part 5031
Neatceros, kuram no saviem frandiem lasiiju vairaakcikliigu darbu "radi Riigaa" vai kaut kaa taa.
Pashai sanaaca.
Vakar krustmaate atbrauca. PAr laimi, mees savos rados iztiekam bez ukjinaashanaaas un murmuleehsanaas, jo es 1) neesmu zeens 2) visiem vinjiem "par spiiti" labi maacos, nedauzos apkaart un esmu labs beerns maaminjai. So, kameer shuju, my mum raada krustmaatei manas jaunaakaas bildes. Caur shujmaashiinas ruukonju sadzirdu dazhas pareitas fraazes no virtuves.
My mum:" ..Te nu vinji, trakie beerni, bija ar velosipeediem pa Siguldu aizbraukushi..nu jaa, ar draudzeni un puisi no nometnes..aa, un redz kur visi triis..jaa, Dace..un mm..mm..nu kaa?..Ilz, kaa vinju sauca?.." NO Comments.
Dabuuju dzirdeet, kaa mans biku jaunakais braaleens, kursh knapi tika videnee un nu jau to pametis, nomainiijis 5. darbu un straadaa celtnieciibaa kaukur Limbazhos (zinot vinja vaajo raxturu un tieksmi ietekmeeties, ko es pati beernu dienaas nesaudziigi izmantoju, saprotu, ka ilgu dziivi vinjsh nevix - nodzersies, izdariis kaadu noziegumu un buudams pastulbs, nespees izvairiities no kjurkja..). Klausiijos, kaa manas maasiicas zog mantas no radinieku maajaam, tusee pa Vlmieru ar chaljiem un basto skolu. Klausiijos, kaa mans cits braaleens shobriid ciinaas ar tiesas darbiem par noziegumiem "ko nedriixt teikt, jo pati laagaa nezinu ". Mana pavisam siikaa maasiica nav radinaata ne piekaadas kaartiibas un jau 3 vai ciktur gadu vecumaa kaapj visiem uz galvas, bljauj pa vidu un ir galvenaa persona sabiedriibaa..shausmiigs iespaids palikaas par maniem lauku radinjiem. UN patiesiibaa vinji tachu ir tikai normaali, nostraadaajushies zemnieki. Kur senchi taa nokaavushies ar bezdarbu un par-daudz-darbu, ka nav vairs kad audzinaat savus beernus..kuri nu pieder un piederees sabiedriibas sliktajam galam. Skumji.

Dentists. Sabaaza veel vienaa zobaa zaales un palaida prom. Cereeju, ka pie vinja esmu peedeejo reizi, a iznaak veel vismaz 2. SHit. Seedeeju kreeslaa, skatiijos pa 6. staava logu paari Imantas maajaam uz planeejosho Fokker 50 un staastiiju sev, ka aarsts tachu grib tikai labu. Tas viss naak MAN par labu. Un tiiri dziiva esmu.

Gaidu nry, lai brauktu uz lidostu un aviaacijas tehnikas muzeju. BIk auksc gan prieksh ritenjiem..:(

Vakaraa uz bridzhu un karaoki Kardinaalaa.
Bieza diena.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2003-10-23 18:44 (saite)
Addams Family :P
atkal nelaimigie zobu arsti uzdarbojas pa tavu muti, nju veel 2x un tad tik peec 1/2 gada. Jauki. :P
Karaoke es medzu dziedat maajaas, kardinalaa tik 1x ir but dziedat taa pati neveiksmiga. GOod Luck tef!
ehhhz

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-10-24 18:43 (saite)
Hmm, thanx par laba veeleejumiem. Liidz KArdinaalam, ejot pa Audeeju ielu un uniisha puses, nemaz nenonaacaam, palikam ieksh Paddy Whelan's . Tur ar baigi ok, ne tik piepiipeets, ne tik sadruuzmeets un veel bez maxas.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2003-10-26 23:53 (saite)
Shoreiz 3 zakji ar vienu shaavienu. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?