Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2003-10-17 23:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Esmu back no manas skolas 10.klashu iesvētībām. Varētu teikt, ka bija labi. Jo mēs taču taisījaam..:)..ok, skalji teiksts, jo mana klase patiesībā tikai indivīdu robežās bija iespraukusies šī pasākuma realizēšanā. Ekonomisitem ( kas bija galvenie iniciatori) ir diezgan sliktas attiecības ar fizmatiem.

Domāju par teicienu - ja esi ciemos un nesaproti, par ko tiek runāc, labāk turu muti, lai tevi tur aizdomās, ka esi muļķis, nevis sāc runāt un izgaisini visas aizdomas..SHajaa situācijā to gribētu pārfrāzēt uz dzīves patiesību atklāšanu. JA tev ir ne šāds-ne tāds garīgais un zini, ka sliktas ziņas nepārcietīsi, labāk kādu brīdi padzdīvo ilūzijās, nevis aizsūti 1 īsziņu un visas ilūzijas izklīdini..


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2003-10-18 00:37 (saite)
oooo jaaa ekonomisti un fizmati ... muzhigi muuzhos naidos.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-10-18 15:10 (saite)
Aha..shie pat labaak pie literaatiem gaaja nekaa ar mumsiim runaaja..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lii
2003-10-18 11:03 (saite)
njaaa,shkjiet kaut kad arii man ir bijusi shii situaacija, ar vienu nelaikaa aizsuutiitu sms.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-10-18 15:14 (saite)
Shie modernaas komunikaaacijas liidzeklji patiesiibaa var buut cilveekam tik naidiigi un postoshi..piemeeram, ar iiszinjaam. Tu uzzini faktus, kurus vari interpreteet, kaa vien patiik. Nekaadu emociju. VIens ne-taa-pateikts vaards -un jau esi paarprasts. Nav balss intonaacijas, nav skatienu..tikai burtu virkneejumi. UN daudz jautaajumu peec tam..un sevis laadeeshana - nu kaapeec es taa izdariiju, nu kaapeec taa.. Jau pirms paaris meeneshiem ar vienu cilveeku sachakareeju attieciibas 1 sms deelj. Tik riebiiga sajuuta..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lii
2003-10-18 15:54 (saite)
zini- seezhu tagad domaaju, suutiit vai nesuutiit....tava+sava pieredze saka NEE!, bet tas nemiers tracina...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-10-18 16:08 (saite)
jaa. Aizsuutiisi - "norausies", neaizsuutiisi - visu muuzhu paarmetiisi sev par neizmantotaam iespeejaam..Bet biezhaak jau cilveeki paardziivo par to, ko nav izdariishusi nevis par to, ko ir. So?..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lii
2003-10-18 16:14 (saite)
nu nee, mans gadijums nav taads, kad izshkjiras cilveeku liktenji. buus jau arii ok, ja nekas netiks dariits lietas labaa izmantojot tos mob.tel. pakalpojumus. tikai gribaas atgaadinaat par sevi, bet nezinu vai vajag.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?