Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2003-10-15 22:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Eh. Buus riit peedeejo dienu review. Apsolos.
------------------------------------------------
Cik gan muljkjiigi taa staaveet pie radioaparaata un klausiities kaut kaadu beernu dziesminju,tizlu. Biju jau pastiepusi roku, lai parastajaa riebumaa nogrieztu "Ruukju radio"(kaa to daru ar visiem beernu raidiijumiem), kad saklausiiju tajaa tik stulbas skanjas, kaadas naak tikai no dziesmas "Kljuudu labojums". Un taa es palieku pusceljaa, atspiedusies pret stenderi un ataust atminjaa, kaa mees to dziedaajaam. Uzburas priekshaa aina ar janciigo muuzikas skolotaaju, kura apbriinojami optimistiski (vai neredzoshi) centaas muusu kantainajaas galvinjaas ieboreet ko no kora maaxlas, atceros saulaino miiljo Vecpiebalgas skolas zaaliiti, ciesho seedeehsanu uz stekjiem un pozitiivo satraukumu apvienojumaa ar dveeseles mieru..Eh, cik sentimentaali sanaacaas taas izjuutas..
-------------------------------------------------
DIkti ceru tikt uz Bridzha turniiru/tusinju "Druvas duuzis". Mekleeju partneri... tikai ceru, ka tas pasaakums nesakritiis vienaa nedeeljas nogalee ar Betu. Tad buus ko galvu palaziit - tureeties pie zinaamaam/vecaam veertiibaam vai dziivot taalaak..
----------------------------------------------------
Kaac nezin, vai TVnet e-pasts toch nestraadaa vai prosta mans nets nav salabots kaartiigi?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2003-10-16 00:53 (saite)
Tvnet nestradaa, aye parasti ir ar taam stulbajaam dziesminjaam, ka taas meedz pielipt, mums shulee ar ir Bridzha klubs, tur var iet un ko speleet, a kaa to speli spelee?!, filmaas ir redzets ka spelee aristokratu sievas pie teejas pauzeem! :)))

(Atbildēt uz šo)


[info]rigoleta
2003-10-16 21:05 (saite)
Ui, ar dziesmām notiek ne tādi vien brīnumi.
Es, piemēram, šodien ar milzu sajūsmu noklausījos līdz asarām zināmo "Nāk rudens izgreznot Latviju..." aptuveni tā, ka nebūtu to nekad dzirdējusi. Tik pēc tam atjēdzos un nodomāju: "Commmmmmon!!!"
Rudens :))

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?