Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2003-10-03 20:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Secinaaju, ka raudaashanai ir sakars ar domaashanu. Shodien par daudz domaaju un saaku raudaat. Vienkaarshi par daudz sadomaajos..
Biju uz karjeras izveeles centru, kur pavadiiju 4 stundas. Eh. Interese par pedagogjiju man sniedzas miinusos tik pat ljoti, cik programmeeshana plusos..Veel no manis atziniibu izpelniijushaas dabas zinaatnes, militaajaa joma (!) un biroja darbs..Veicot raxtura atbilstiibas testus, 100. reizi pieraadiijaas, ka zhurnaalists no manis neiznaax. It kaa es to jau nezinaatu!..Taapat nebuus arii jurispudences vai starptautisko attieciibu studeetaaja.
Atklaaju arii, ka esmu tik unikaals exemplaars, ka manu triis raxturiigo iipashiibu triplets (nu gluzhi kaa gjeneetikaa) .. nemaz nav sastopams! Esmu izzinosha, konvencionaala (preciiza) un radosha personiiba..bet shaada salikuma profesiju nav. Vienk nav! UN manii minimaali ir sociaalaa, iniciatiivaa un praktiskaa (!) daba..pavsam minimaali..SO varbuut man var atljaut nestraadaat?
Taatad ideaalaas profesijas me nav. Skumji. Bet, no otras puses, varu mazaak paardziivot, ka neatradiishi pashu labaako..vnk buus daudz iespeeju. VIenliidz labu.
Extremaalaakaas no man atbilstoshaam piedaavaatajaam darba iespeejaam: maaxlas darbu noveerteetaajs; filosofs; extrasenss; slepkaviibu izmekleehsanas nodaljas inspektors..

Nu labi. VIsvairak mani jau ieintereseeja studiju programma "gaisa satiksmes vadiiba". UN es sevi kaarteejo reizi noraaju - ko gan tu domaa, meitene, Latvijaa ir tikai 1 lidosta..


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]french
2003-10-03 21:06 (saite)
interesanti, es arii kadreiz tadus apmekleeju pirms 3 gadiem, man sanaca juurnieciba bet aizgaju fiziku studet. Zin forshi pa to slepkavibu izmekleshanu sanaak. Bet vai tu tici tiem testiem ko pilda tur?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-10-03 21:28 (saite)
Testiem es ticu, bet rezultātiem gan ne! :)
Nu ne visiem. Taas profesijas jau bija reekai. Bet par raxtura tipiem gan tasiniiba.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]french
2003-10-03 21:53 (saite)
par tiem rakstura tipiem man atkal bij taa, es taa lasot lasiju tos, domaju kur tik labi tiku saslaveta, saaku shaubities vai taa esmu es, kaut centos visu godigi atbildet, laikam sevi nepazistu :/.
Un peec testiem, vai tev ir mainijusies izvele kur iet studet?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zebra
2003-10-03 21:57 (saite)
Neuzdod tik sarezhgjiitus jautajumus. Pietiek, ka pati par to domaaju. Saap galva. Shodienai par daudz informaacijas. Neapstraadaajaas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zebra
2003-10-03 21:29 (saite)
Aaa, starp citu, guess whose back!!! Apsveicu ar atdzimshanu..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]french
2003-10-03 21:53 (saite)
paldiis paldiis!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]copy
2003-10-05 22:12 (saite)
kur tu biji? tb uz kuru karjeras izveeles centru?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-10-06 20:41 (saite)
Uz Jeezusbazniicas 11, aiz centraaltirgus Riigaa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?